Festivalen er godt i gang - det samme er publikum, der sender indstillinger

Indstillingerne til årets Klods-Hans Pris på 25.000 kr. er begyndt at strømme ind, og dagens høst gælder næsten alle John Doe Teatrets forestilling "Klods-Hans", der blev opført på Møntergården i søndags og spiller igen søndag 23. august kl. 11 og 13. Blandt andet skriver Henrik Olsen, som skriver: "De morer og rører alle, store som små, og et engagement som deres skal man lede længe efter."

Ikke færre end fire læsere har sendt tilsvarende indstillinger af John Doe Teatret, men Lizzi Irene Jensen har en anden kandidat. Hun skriver:

"I torsdags var jeg i Uteater for at høre Virga, og sikken magisk oplevelse! Et yderst fortryllende instrument og forunderlige poetiske tekster. Man blev ført ind i et univers af æteriske lydlandskaber og sansemættet natur, hvor man blot var dig og mig og jorden. Det var den smukkeste, mest bevægende oplevelse og en helt fantastisk start til en uge med (forhåbentligt) mange oplevelser. Derfor bør Virga helt klart komme i betragtning til Klods-Hans Prisen."

Virga spillede på Uteater torsdag 13. august, men var en del af H.C. Andersen Festivals, selv om denne først blev skudt oficielt i gang i søndags, så indstillingen er noteret på den forhåbentlig snart lange liste.

Ud over kabaretbilletter kan de, der indstiller, nu i øvrigt også vinde 8x2 flasker italiensk festivalrødvin.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på kulturredaktionen på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis. Har tidligere redigeret det ugentlige magasin Kultur - set fra Fyn. Skriver også lejlighedsvis klummer i magasinet Base Bolig. Har været nyhedsredaktør for Fyens Stiftstidende og kulturredaktør for de to fynske avisers fælles kulturredaktion. Ansat på Fyens Stiftstidende siden 1985 og inden da på Fyns Amts Avis. Var i en årrække medlem af Fynske Mediers bestyrelse. Gift og har to voksne børn.

Mere om emnet

Se alle
Den smukkeste trækfugl

Den smukkeste trækfugl