Werenberg om lokalopgør mellem HC Odense og Otterup HK: - Det bliver en fight

Til dagligt studerer Christoffer Werenberg til kiropraktor. Foto: Amanda Flyvbjerg

Werenberg om lokalopgør mellem HC Odense og Otterup HK: - Det bliver en fight

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både HC Odenses træner og holdets højre back ser chancerne i fredagens kamp mod Otterup HK som 50-50. En kamp, de begge forudser, bliver intens og en fight med chance for drama.

HÅNDBOLD: Fredag ifører Odense-manden med det lyse hår og de lyse skægstubbe sig endnu en gang den genkendelige orange trøje - klar til et brag af et lokalopgør. Sammen med sit oprykkerhold fra 2. division - HC Odense - skal den høje højre back, Christoffer Werenberg, møde Otterup HK fredag aften i Odense Idrætshal. Sæsonens første lokalopgør mellem de to fynske hold.

Og et opgør, der næsten garanteret bliver intenst, som Werenberg beskriver det. Ikke kun, fordi to point til det odenseanske hold vil betyde, at de når samme placering som rivalerne fra Otterup.

- Man vil gerne vinde. Der er lidt ekstra over det, når det er et lokalopgør. Det er også lidt en kamp om, hvem der er bedst på Fyn. Man skal bare være klar og give sig fuldt ud, siger han.

Det er noget, der bliver forstærket særligt af, at der på det rivaliserende hold er flere af Christoffer Werenbergs gode venner.

- Jeg vil sindssygt gerne gøre det godt og gøre det bedste for holdet. Men man vil også rigtig gerne vise vennerne, hvad man kan ved at vinde over dem. Det giver bare en ekstra dimension oveni det, at det er et lokalopgør, siger Christoffer Werenberg.

Blå bog om Christoffer Werenberg
Han havde sine unge år i Odense Ungdom.

Han blev hentet tilbage til HC Odense fra GOG i 2014.

Han har blandt andet også spillet i Sanderum HK og Stjernen IF.

Han er født og opvokset i Odense og er 25 år gammel.

Alle spillere er klar

Det er første gang i sæsonen, at de to hold møder hinanden i det prestigefyldte lokalopgør. Det er svært at få øje på en klar favorit inden kampen, selvom Odense-drengene dog har hjemmebanefordel. De to lokalrivaler ligger nemlig med kun to point i afstand fra hinanden i håndboldherrernes næstbedste række. På 10. pladsen finder man Otterup HK med syv point, og på 11. pladsen er HC Odense med fem point.

Hos træneren bliver chancerne vurderet som 50-50. En kamp, han, ligesom Werenberg, forudser som intens og med drama.

- Det kan gå den ene eller anden vej. Jeg tror, at vinderen er den, der får spillet kampen på deres præmisser. Men jeg tror også på, at vi kan vinde. Man kan dog aldrig vide sig sikker. Det bliver intenst og med chance for drama, siger Martin Hjortshøj og håber, at det bliver en kamp, der kommer til at foregå mest i enderne.

Hvis man ser på holdets skadestilstand, tegner der sig gode muligheder for HC Odense. Holdet stiller med en intakt trup, kan træneren oplyse.

- Vi er i super fin forfatning. Alle spillere er klar til at komme på banen fredag. Der er naturligvis småskavanker, men jeg frygter ikke for, at der er nogle, der ikke kan spille inde, siger Martin Hjortshøj og erkender, at det også er nødvendigt med et stort udvalg, hvis man skal slå Otterup HK.

Hos manden med det lyse hår, Christoffer Werenberg, lyder vurderingen af holdets chancer næsten præcis som trænerens vurdering.

- Jeg tror på, at chancerne er 50-50. Begge holder sindssygt dygtige. Det bliver en fight, siger han.

HC Odense møder Otterup HK i Odense Idrætshal fredag klokken 20.30.

Werenberg om lokalopgør mellem HC Odense og Otterup HK: - Det bliver en fight

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce