Selvom Odense HC er et stjernespækket mandskab, så kræver det øvelse at finde den rigtige timing på banen. Det så man onsdag aften, da holdet vandt en smal sejr på 33-30 over 1. divisionsholdet Hadsten.

Håndbold: Odense HC havde til tider svært ved at finde timingen i forsvaret, da de hjemme mødte Hadsten Håndbold i en testkamp. Hjemmeholdet vandt 33-30, men taget i betragtning at Hadsten er en klub, der hører hjemme i landets næstbedste række, var resultatet en smule for tæt.

Med syv nye spillere i truppen var det dog ifølge træner Jan Pytlick forventeligt, at der ville opstå misforståelser og fejlbeslutninger i den defensive del af spillet.

I angrebsspillet var der flere positive takter, og set over hele kampen er Pytlick ganske tilfreds.

- Det var overordnet set en fin træningskamp. Det var forventeligt, at timingen ville være en udfordring, men det var jævnt godt over hele linjen. Vi lukker lidt for mange mål ind, når nu det var forsvaret, der var i fokus, men sådan er det i den her fase af sæsonen.

De to hold spillede kampen over tre halvlege på 25 minutter, hvoraf stillingen var uafgjort ved både første og anden pause.

Det er dog ikke resultatet, der er afgørende for testkampene. For træneren er det vigtigere at få svar på nogle af de taktiske spørgsmål, der skal være på plads inden sæsonstart.

Det kommer han forhåbentlig nærmere, når de orange-blusede fredag drager til Nykøbing Falster for at møde de regerende danske mestre.

- Det bliver en meget anderledes kamp. De kommer med et helt andet tryk, og jeg tænker også, at vi kommer til at spille for en fuld hal, men det bliver kun sjovt, siger han.

Odense HC har sæsonstart den 3. september mod det nye hold Aarhus United, men inden da venter selvsamme modstander i pokalturneringen den 30. august.

  • fyens.dk