Sara Hald tæt på Odense HC

Sara Trier Hald (19) for TTH Holstebro. I kamp mod Randers HK's Kathrine Heindahl (36), der nu spiller for Odense HC. Foto: Johan Gadegaard

Sara Hald tæt på Odense HC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndbold: Det 21-årige håndboldtalent Sara Trier Hald fra TTH Holstebro har kurs mod stjerneklubben Odense HC i den kommende sæson, erfarer Sport Fyn. Den unge stregspiller er inkarneret holstebroer og har spillet i klubben i både ungdoms- og seniorkarrieren, dog med udtagelse af et enkelt ungdomsår i FC Midtjylland tilbage i 2012.

Hun har været med omkring ligaholdet i Holstebro siden 2015, har i den seneste halvsæson bidraget med 33 mål til sit hold, der holder juleferie på syvendepladsen - tre point efter Odense HC.

Det unge talent har spillet adskillige ungdomslandskampe og har senest vundet VM-guld med u20-landsholdet i 2016 sammen med Mie Højlund og Althea Reinhardt. Samme år var stregspilleren nomineret til verdens bedste ungdomspiller på sin position.

Odense HC har allerede Kamilla Kristensen og Kathrine Heindahl på stregpositionen - sidstnævnte, der fik sit landsholdsgennembrud ved den netop afsluttede VM-slutrunde, hvor Danmark måtte se sig slået af Sverige i kvartfinalen.

Sara Hald tæt på Odense HC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce