Rod - igen: Men kun et point til HC Odense

Niklas Andreasen (foto) og den øvrige HC Odense-trup må notere sig, at det "kun" blev til et point hos HØJ Elite i lørdags. Men det enkelte point giver dog et rygstød til de kommende vigtige overlevelses-kampe i 1. division for de orange. Foto: Michael Bager

Rod - igen: Men kun et point til HC Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De fynske oprykkere til 1. division accepterer, at lørdagens kamp hos HØJ Elite endte 25-25, selv om der i første omgang stod 25-26 på kamprapporten. Men sportschef ærgrer sig på sportens vegne over endnu en teknisk fodfejl uden for banen.

Håndbold: HC Odense fik "kun" et point hjem fra turen til HØJ Elite i lørdags.

Og det selv om der i den officielle kamprapport, som begge trænere samt håndboldforbundets observatør til opgøret skrev under på umiddelbart efter slutfløjtet, stod, at slutresultatet lød på 26-25 til HC Odense. Resultatet i rapporten er efterfølgende blevet rettet til 25-25.

- Vi har set videoen af kampen igennem, og det er korrekt, at vi kun scorede 25 mål, så dermed er resultatet 25-25 det rigtige, lyder det fra Sune Gren, sportschef i HC Odense, der tilføjer.

- I liveopdateringen er Lasse Rosendahl noteret for at have scoret i opgørets sidste sekund, og det er ikke korrekt. Det er den "scoring", der har givet forvirringen. Derfor gør vi ikke mere ved sagen. Vi vil ikke forsøge at snyde os til et point. Men det er da beklageligt for sportens troværdighed, at der på den måde efterfølgende bliver ændret i en officiel kamprapport, som alle parter har godkendt. Der er for mange sager af den her slags i vor sport - med tekniske fejl uden for banen - og det skader sportens troværdighed.

Sune Gren peger i øvrigt på sagen, hvor Odense HC's ligakvinder blev smidt ud af pokalturneringen i september 2017 for at have en ikke spilleberettiget spiller, Mie Højlund, i truppen. I de tilfælde blev der i afgørelsen henvist til, at Højlund, som ikke havde spillet, skulle have været strøget i den officielle kamprapport underskrevet umiddelbart efter kampen, hvis Odense skulle have fået medhold. Og der blev henvist til, at der ikke senere kunne ændres i kamprapporten. Som der altså blev i den aktuelle HC Odense-sag.

- Det må da give stoft til eftertanke i Odense HC-lejren, når den ser, at der efterfølgende blev ændre i kamprapporten i vores sag, som Sune Gren udtrykker det.

I egne hænder

HC Odense kunne ellers godt have brugt et ekstra point i sin hårde kamp i bunden af 1. division. Oprykkerne ligger fortsat næstsidst og til nedrykning med seks point for 15 kampe - med fire og fem point op til henholdsvis Randers HH og Stoholm Håndbold på de to pladser til playoff om nedrykning.

Men et point hos HØJ var trods alt fremgang for et hold, som i mange kampe har leveret godt for alligevel at tabe det hele på gulvet til sidst.

Og meget ligger i HC Odenses egne hænder. Oprykkerne møder således i de kommende seks kampe bund- og mellemhold - begyndende med Stoholm Håndbold ude på søndag - før sæsonen afsluttes med vanskelige kampe mod topholdene.

Det er nu, de orange skal slå til.

Rod - igen: Men kun et point til HC Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce