Rappe jyder vil udfordre Odense HC

Mie Højlund og resten af Odense HC skal have benene i gang, hvis de skal følge med i Silkeborg-Voels tempo. Arkivfoto: Vibeke Volder

Rappe jyder vil udfordre Odense HC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver et temposkift af de høje, når Odense HC glemmer deres seneste nederlag og forbereder sig på en udebanetur til Silkeborg.

HÅNDBOLD: Odense HC fortsætter deres jagt på at forblive ubesejret i ligaen. Onsdag tager den jagt dem til Jylland, hvor Silkeborg-Voel står klar til at true odenseanernes nuværende sejrsrække på 20 sejre i træk.

Selvom Odense HC har vundet så mange ligakampe i træk, er det alligevel et hold, der skal rejse sig efter et nederlag i deres seneste kamp. Søndag tabte holdet 26-30 i Champions League til et fysisk stærkt Rostov-Don hold, der satte Odense HC under et voldsomt pres i perioder.

Kampen mod Silkeborg-Voel bliver en kamp mellem ligaens førsteplads og syvendeplads. I det seneste opgør mellem de to hold i oktober vandt Odense HC i overbevisende stil 36-20 hjemme, men i opgøret måneden før i pokalturneringen var der ikke mere end fire mål imellem de to hold.

Odense HC-træner, Jan Pytlick ved, at det bliver en kamp, hvor der skal omstilles fra de stærke russere.

- Det bliver en løbekamp. Silkeborg udfordrer os altid på løb, så det handler for os om at indstille os på det. Vi har altid haft lidt problemer med Silkeborg, fordi de kommer med 160 km/t. Derfor er vi nødt til at spille noget skarpt angrebsspil, så de ikke får mulighed for at straffe os på kontra, siger Jan Pytlick.

Kvindehåndboldligaen
Stillingen i den bedste halvdel af kvindernes håndboldliga før onsdagens kampe:1. Odense HC 40 point

2. Nykøbing Falster 33 point

3. Team Esbjerg 32 point

4. København Håndbold 30 point

5. Herning-Ikast Håndbold 28 point

6. Aarhus United 23 point

7. Silkeborg-Voel 19 point.

Skarpe jyske skytter

Odense HC kan selv bryste sig af nogle løbestærke fløje som eksempelvis Freja Cohrt og Trine Østergaard, men ellers er spinkle lynhurtige spillere ikke det, der kendetegner holdet fra Fyn.

- Vi er jo lidt større (end Silkeborg-Voel, red.) og lidt tungere end dem, så det har altid været udfordringen. Men de sidste par gange vi har mødt dem, synes jeg, vi har løst de udfordringer godt, siger Jan Pytlick.

Silkeborg-Voels Jane Schumacher kommer til at misse opgøret med en diskusprolaps, der ramte hende i slutningen af 2018. Hun indtager i øjeblikket en 19.-plads på ligaens topscorerliste.

Til gengæld er ligaens 20. mest scorende spiller stadig at finde på Silkeborg-Voels holdkort. Bagspilleren Susann Müller har indtil videre kastet bolden i nette 69 gange i holdets 20 kampe. Som om det ikke var nok, så har holdet også ligaens tredjemest scorende spiller med sig. Bagspiller Sofie Bæk Andersen har spillet 20 kampe indtil og har scoret imponerende 115 mål til et målgennemsnit på lige knap seks mål per kamp.

Det vidner om et Silkeborg-Voel-hold, der har nogle store navne, der trækker en del af læsset hos dem. Til sammenligning er det højeste navn på topscorerlisten hos Odense HC Nadia Offendal, der med 68 mål ligger som nummer 21 på listen.

Kampen spilles klokken 18.30 i Jysk Arena i Silkeborg.

Rappe jyder vil udfordre Odense HC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce