Otterup vil tage et hop

Otterups bomstærke Anders Poulsen, som her tager godt fat i en HIK-spiller, skal igen finde musklerne frem til hjemmekampen mod Stoholm. Arkivfoto: Robert Wengler

Otterup vil tage et hop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjemmekampen mod bundrivalen Stoholm er en kamp om at undgå de direkte nedrykningspladser, og stort set alle mand er klar.

Håndbold: Otterup skal ud i en absolut gyser, når et andet bundhold Stoholm gæster det nordfynske til kamp i 1. division.

Otterup tabte forleden i Fredericia, men har ellers haft en god periode og kan øjne midterfeltet, men omvendt kan et nederlag mod Stoholm igen sende holdet ned på en prekær plads.

Før kampen ligger Stoholm næstsidst med kun syv point for 17 kampe, mens Otterup er femtesidst med 13 point for samme antal kampe. Dermed ligger Otterup over de pladser, der udløser direkte nedrykning, men holdet er dog stadig på en af de pladser, som udløser nedrykningsspil.

- Kampen har naturligvis stor betydning, og vi har forberedt kraftigt hele ugen på netop denne kamp og de udfordringer, som Stoholm leverer. Stoholm er i mine øjne et hold, der er klart bedre, end placeringen viser, siger den ene af trænerne, Thomas Bredahl.

- Træningen i denne uge er gået fint, og vi kan glæde os over, at vi nu har så mange spillere klar, at vi har flere spillere, end vi kan bruge pr. kamp.

Jakob Felgren er med igen for første gang i en lang periode, hvor en brækket finger har holdt ham ude. Til gengæld er Christoffer Huus ude på grund af en knæskade.

Forkvaklet start

Otterup har under cheftræner Daniel Nielsen fået rettet pænt op på den forkvaklede sæsonstart, der udløste fyringen af træner Søren Gottfredsen, og nu skal kursen for resten af sæsonen sættes af et hold, der bør have styrke til i det mindste sikre sig overlevelse.

Co-træneren Thomas Bredahl siger om Stoholm før kampen med startfløjt søndag klokken 15.00:

- Det er et hold, der ikke spiller så hurtigt, men de er gode til at lægge et godt pres, hvor man efter overgange søger en masse mand-til-mand spil og dueller. Og så har de nogle højrehåndede højrebacks, som leverer nogle andre skudvinkler, end man normalt er vant til. Naturligvis tror vi på en sejr, men i respekt for Stoholm regner vi på ingen måde med en let opgave. I første omgang handler kampen om at lægge afstand til de direkte nedrykningspladser.

For Otterup lurer det i horisonten, at herrerne fra HC Odense ser ud til at ryge op i 1. division i næste sæson. HC Odense sejrede fredag i topkampen mod den direkte konkurrent Give og har nu et solidt forspring. Dermed øges konkurrencen om spillerne i laget under GOG.

Otterup vil tage et hop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce