Otterup vandt bundbrag

Otterup slog FIF i bundgyser. Her er holdet i kamp mod Team Sydhavsøerne. Otterups Magnus Frisk Jensen springer forbi forsvaret og scorer. Foto: Kim Rune

Otterup vandt bundbrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otterup HK var for første gang i sæsonen favoritter, og holdet levede fuldt ud op til titlen, da det blev en sejr på 25-24 over Frederiksberg.

Håndbold: Det blev tredje sejr på stribe for Daniel Thomsen og Otterup, da holdet slog FIF Frederiksberg med et enkelt mål på udebane i en rodet og ustruktureret kamp.

- Det blev en kamp uden flow, præcis som vi havde forventet, men vi lykkedes langt hen ad vejen med vores taktiske forberedelser, sagde den nye Otterup-træner Daniel Nielsen. 

Gæsterne fra Nordfyn blev presset fra start af et københavnsk 5-1 forsvar, men Daniel Nielsens tropper lod sig ikke skræmme. I stedet gik holdet frem og spillede syv mod seks for at imødekomme hjemmeholdets aggressive defensiv. Til rakte til en pauseføring på 14-12, og Otterup tog favoritkappen på skuldrene med manér. 

Efter pausen fortsatte det urytmiske spil, men Otterup vandt duellerne med vilje og fight, og det sikrede, at kampen var lige med ganske få minutter igen. Her satte Daniel Nielsen endnu engang spillet op til syv mod seks, og med to hurtige mål sikrede holdet sig tredje sejr i træk. 

Daniel Nielsen er dermed ubesejret, siden han overtog bundholdet, og han har meget positivt at tage med fra den tætte bundgyser. 

- Det var fedt med tredje sejr i træk og dejligt, at vi vinder sådan en kamp, selvom den langt fra er køn.

Næste opgave for nordfynboerne er den 19. november klokken 15.00 mod Team Sydhavsøerne. 

 

Tredje sejr i træk, Daniel Nielsen ny træner, 

Otterup vandt bundbrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce