Otterup-træner: Vi har medvind

Otterup er langt foran de andre mandskaber på vilje og mod. Måske giver det point mod Skive og stjernespilleren Mathias Bitsch. Foto: Arne Rasmussen

Otterup-træner: Vi har medvind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med sejr i weekenden og godt spil på det seneste, er Otterup-træneren positiv før Skivekamp, selvom han udpeger gæsterne som klare favoritter.

Håndbold: Otte point på syv kampe og gode præstationer mod topholdene er det, cheftræner Daniel Nielsen kalder medvind på håndboldbanen. Alligevel er han ikke bleg for at udpege gæsterne fra Skive som favoritter forud for torsdagens opgør.

- De er favoritter. De var med i oprykningsspillet sidste år, og de er dygtige. Vi skal gå ind til kampen, som om vi er et bundhold, og det gør vi også, men når vi spiller rigtig godt, kan vi spille op med mange hold i 1. division, siger Nielsen om efterårets sidste kamp.

Skive ligger i øjeblikket på syvendepladsen i tabellen med 14 point, mens Otterup er kravlet på 11.-pladsen med sejren over Frederikshavn i sidste weekend. 

- Deres resultater har knirket lidt, men de er gode, og vi skal især være opmærksomme på højre backen Mathias Bitsch, for han har scoret 70 mål i sæsonen. Vores vigtigste våben mod det, bliver at gå højt på ham og få vores forsvarsspil til at fungere, som det har gjort i de andre kampe, forklarer træneren og fortsætter:

- Men vi har klart mest fokus på os selv og på at udvikle os. Jeg håber på point mod Skive, men kan vi bygge lag på og forbedre os, så er jeg også godt tilfreds. 

Derudover peger han på fight og gejst som altafgørende for succes - noget der var rigeligt af mod Frederikshavn, illustreret med Thomas Poulsen, der slog hagen i halgulvet i kampen om bolden og senere måtte modtage fem sting.

- Det med Thomas viser, at drengene virkelig vil håndbolden. De er ligeglade med, at det gør ondt dagen efter, eller at de får nogle skrammer i hovedet, og det er en fed gejst og vilje, siger træneren og understreger, at Thomas Poulsen er klar igen til kampen mod Skive.

En af de ting, der har fungeret mindre godt i tiden med Daniel Thomsen ved roret, har været den offensive taktik med syv mod seks. Senest kostede det dyrt mod Frederikshavn, da de gulblusede smed en seksmålsføring i første halvleg.

- Jeg ved godt, det ikke lykkedes mod Randers og Frederikshavn, men jeg bliver ved med at træne det og bruge det, fordi jeg ved, det kan give os nogle nemme mål, når vi bliver gode til det. Og det er vi forhåbentligt sidst på sæsonen.

De to hold mødes i Otterup-hallen torsdag den 14. december klokken 19.30.

Otterup-træner: Vi har medvind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce