Otterup snuser til toppen

Mats Gordon Krog - her i efterårets kamp mod Frederikshavn - havde en vigtig rolle i Randers, hvor fløjen nettede otte gange. Foto. Michael Bager

Otterup snuser til toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter rutineret og klogt spil i slutfasen kunne nordfynboerne hive en vigtig sejr hjem fra turen mod et forbedret Randers-mandskab.

Håndbold: Otterup kan nemt gå et spændende forår i møde.

Tremålssejren i Randers kan blive afsættet til en række uger, hvor Otterup i første omgang kan gå efter at nå målet om en top-seks-plads.

- Det har hele tiden været målsætningen, og det er det stadig. Men vi har da ikke noget imod at slutte et par pladser højere. men rækken består af to hold, Fredericia og Tønder, i toppen, og dem kan ingen røre, og så følger en pæn række hold og kæmper om resten af pladserne, sagde træner Daniel Nielsen, der således har en outsiderchance for at nå blandt de hold, som skal spille oprykningskampe.

Randers har i julepausen forstærket sig med venstrehånden Anders Risdal fra Frederikshavn, og det har styrket bagkæden, hvor randrusianerne i forvejen har et par stærke spillere, som bar dem igennem i efteråret.

Det blev hele vejen en lige og spændende dyst.

- Randers er et fint hold, men vi var klogest til sidst og hev sejren hjem. Ved pausen før vi med ét mål. Vi kom foran med to i 2. halvleg, men kom bagud med 19-21. Men i slutfasen førte vi med ét eller to mål hele tiden, Randers forsøgte sig med syv-mod-seks, men vores målmand Kristian Ruben Poulsen hev et par redninger frem, og så kunne vi sikre os sejren, sagde Otterup-træneren, der har en bred og efterhånden pænt rutineret trup.

Randers ligger nu på tiendepladsen og har syv point op til Otterup.

Otterups topscorere blev den snu playmaker Jesper Chapion med syv mål og fløjen Mats Krog med otte ditto.

Med sejren lagde Otterup perfekt op til næste lørdags hjemmekamp mod Stoholm, der ligger lige under nedrykningsstregen.

Otterup snuser til toppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce