Håndbold: Otterups nye træner Søren Gottfredsen er i den grad kommet på arbejde. Den erfarne målmand Søren Sigaard meldte forfald lige op til sæsonen på grund af en langtidsskade, og hverken samspillet eller det mentale har været i top i de første fire kampe, der har udløst lutter nederlag. Nu går turen til Stoholm, der har to points, og dermed er der dekreteret et ægte bundbrag i 1. division.

- Det er lidt op ad bakke for tiden, fordi vi har en håndfuld skader. Senest vrikkede Jesper Chapion om på foden i træningen, Mikel Dalby Christensen er skadet og Jakob Felgren er ude i et par måneder på grund af en brækket finger. Der skal trækkes noget ståltråd op igennem fingeren. Til gengæld har vi fløjen Mats Krog tilbage efter en lang skadespause, siger Søren Gottfredsen, hvis hold har haft udfordringer på målmandsposten.

- Vi arbejder hårdt med målmændene i træningen, hvor de ofte gør det godt. Omvendt har vores skytter ikke slået helt til. Det er klart, at hvis man brænder 18 skud i den ene ende og ikke har mange redninger i den anden, så bliver det svært, men det hele hænger jo sammen, siger Gottfredsen, der dog har bevaret troen på en vending.

  • Af: