Otterup på hjemmebane: Vil give Skive sæsonens første nederlag

I sidste sæson viste Mathias Hedegaard vejen med hårdt arbejde og fem mål fra stregen i Otterups sejr over Skive. Arkivfoto: Arne Rasmussen

Otterup på hjemmebane: Vil give Skive sæsonens første nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skive gæster Otterup fredag som ubesejret i ligaen, og når midtjyderne køre tilbage over broen skulle deres fine stime gerne være brudt, fortæller Otterups cheftræner Daniel Nielsen.

Håndbold: Otterup tager mandag imod ubesejrede Skive i mændendes 1. division. Det er en svær men langtfra umulig opgave, som fynboerne står overfor i forsøget på at fordoble klubbens antal point i ligaen.

Inden kampen har Otterups cheftræner Daniel Nielsen ikke nogen nye skader at forholde sig til, og han ser fine muligheder for for at sende midtjyderne tilbage over broen med et nederlag i bagagen.

- Vi kan slå alle hold i Otterup Hallen, siger han og fortsætter:

- Vi har stor respekt for det, som Skive har leveret i de første kampe, og holdet er fuld af optimisme. Men hvis vi spiller en god kamp, kan vi godt slå dem. Spiller vi til gengæld ustabilt, så får vi det svært, siger træneren.

Otterup kan fordoble sit pointantal med en sejr, fynboerne har spillet fire kampe i sæsonen og har en kamp til gode mod Odder for at være på samme antal kampe som konkurenterne.

- Nu har vi smagt topholdene på udebane. Og jeg tror ikke, der er mange, der kommer til at slå Tønder eller Fredericia på udebane. Nu kommer vi ind i den fase, hvor vi møder hold, som vi gerne vil sammenligne os med, og en kamp hjemme mod Skive er en kamp, vi går efter at vinde, siger han og fortsætter:

Selvom Skive på papiret går ind til opgøret som svage favoritter, så skal vi ikke ret langt tilbage i historien for at finde den seneste Otterup-sejr over midtjyderne.

- Vi har arbejdet på at finde det niveau, der blandt andet gjorde, at vi slog dem sidste sæson på hjemmebane, og det håber vi på gentager sig fredag.

Otterup på hjemmebane: Vil give Skive sæsonens første nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce