Håndbold: Otterup går hårdnakket efter endelig at hente en sejr, når Ajax er gæsten i sæsonens sjette runde.

Træner Søren Gottfredsen har fået en uventet giftig start med lutter nederlag, og generelt har det været en cocktail af uinspireret angrebsspil, middelmådige afslutninger og ditto målmandsspil, der har været forklaringen. Som det logisk set ofte vil være i den situation.

Sidst tabte Otterup knebent i Stoholm, som ellers burde være et af de hold, som Otterup burde kunne høste gevinst imod.

Søren Gottfredsen om Ajax-udfordringen:

- Vi går på banen mod Ajax med en klar tro på, at vi kan gøre noget. Ajax spiller noget af de samme forsvarsspil som Stoholm, det vil sige med et noget fremskudt midterforsvar, og derfor har vi i træningen beredt os på at spille mod den slags forsvar.

- Samtidig har de i Tobias Jørgensen en playmaker og en back, som vi skal sørge for at få stække. Det er klart, at man godt i mandagens træning kunne mærke, at spillerne havde tabt en række kampe, men onsdag og torsdag var humøret oppe igen. Der er en god indstilling og træningskultur i klubben, og derfor tror vi på et godt resultat, sgier Søren Gottfredsen.

Det var opmuntrende i Stoholm, at forsvaret og målmand Kristian Ruben Poulsen denne gang fungerede fint, og mod Ajax er Christoffer Huus og Mathias Jensen tilbage på holdet efter skader. Kampen mod Ajax, der har seks points for fem kampe, starter klokken 19.30 i de hellige håndboldhaller i det nordfynske.

  • Af: