Skive har store ambitioner i 1. division, og træneren kender fynboernes stærke indstilling.

Håndbold: Efter det hæderlige pokalnederlag til storklubben Kolding/København har Otterup premiere i 1. division med en listig opgave ved Limfjorden.

Skive er modstanderen, og Otterup har siden nederlaget til Kodling/København forberedt sig på vidt varieret manér.

Hodlet var samlet i en weekend, og ud over træningen blev der budt på golf hos smaarbejdspartneren H. C. Andersen Golf i Bogense, og det blev suppleret med en træningskamp mod Frederikshavn fra 1. division.

Rutine og talent

Otterups nye træner Søren Gotfredsen kan læse sig op ad en både rutineret og talentfuld enhed, og der er respekt omkring fynboerne i Skive.

- Otterup er et hold, jeg har mødt en del gange nu, både i Randers og Skive, og jeg synes holdet er et rigtigt friskt bekendtskab. Spillerne er afklarede omkring deres respektive roller, og så spiller de altid friskt til. Du kan være sikker på, at tager man ikke Otterup seriøst, så står man også uden point, når kampen fløjtes af. Netop fordi de kommer med en stor energi i opgaven, og det skal vi også ind og matche dem på. Det har jeg en forventning og fornemmelse af, at vi sagtens kan. Det skal bare vises søndag, fortæller cheftræner Ole Bitsch til Skives hjemmeside.

Skive har forberedt sig med testkampe mod flere Liga-hold, og indsatserne har været fine, men flere spillere har haft småskavanker.

Men nu er Skive-holdet uden skader, og målsætningen er klar hos hjemmeholdet - en førsteplads. Og det kræver som bekendt en meget stærk hjemmebane.

Dermed får Otterup den ultimative udfordring fra start.

  • Af: