Odense HC's skuffelse skal gå ud over TTH Holstebro

Freja Cohrt (th.) er en af de spillere, som Odense HC kan have glæde af i kontrafasen. Efter at have set kampen mod Metz et par gange mener cheftræner Jan Pytlick, at de manglende mål i kampen skyldes forsømte kontramuligheder. Arkivfoto: Vibeke Volder

Odense HC's skuffelse skal gå ud over TTH Holstebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kampene kommer som perler på en snor for Odense HC, som allerede to dage efter skuffelsen mod Metz Handball skal spille ligakamp mod TTH Holstebro.

Håndbold: Allerede to dage efter skuffelsen over pointdelingen med franske Metz Handball i Champions League venter der en ny kamp for Odense HC, der tirsdag spiller ligakamp mod TTH Holstebro klokken 19.

Derfor var størstedelen af holdet samlet mandag i Højby Hallen, dog sad enkelte spillere som Althea Reinhardt, Mette Tranborg og Stine Jørgensen over, da de spillede mange minutter mod Metz.

Stemningen var helt naturligt ikke lige så høj som sædvanligt, hvilket også ville være underligt, da humøret normalt er meget højt til fynboernes træninger. Tess Wester gjorde dog, hvad hun kunne, for at løfte stemningen med sine danske gloser.

- Vi skal have lov til at være skuffede

Odense-spillerne var enormt skuffede efter søndagens opgør, og derfor er det en god mulighed for truppen til at bearbejde skuffelsen i fællesskab ved at mødes dagen efter, fortæller Freja Cohrt.

- Vi har mødtes i dag (mandag, red.) for at få lukket Metz-kampen ved at evaluere og tale om den, så vi kan begynde at se frem mod Holstebro. Det er hverken godt eller dårligt at spille så kort tid efter. Vi ved, at vores kampprogram er komprimeret for tiden, og det er bare fedt, at der er mange kampe, siger venstrefløjen og fortsætter:

- Men jeg har da ikke helt glemt Metz-kampen endnu. Jeg synes også, at vi skal have lov til at være skuffede over, at vi ikke fik de to point, for det havde vi mulighederne for.

Silkeborg-kampen skal gentages

Kaptajnen for Odense-truppen, Jan Pytlick, har rettet blikket mod tirsdagens udfordring. Cheftræneren ser det dog ikke som en fordel, at fynboerne allerede nu skal forberede sig på en ny modstander.

- Det er det ikke. Kampene ligger meget tæt. Der er ingen tvivl om, at når man spiller torsdag, søndag og så igen tirsdag, så er det et meget hårdt program. Men spillerne er vant til det med landsholdet, så det skal vi også kunne klare, siger han og fortsætter:

- Vi skal ud af Holstebro-kampen med en god følelse og to point. Jeg synes, vi spillede godt mod Silkeborg efter vores første Champions League-kamp, og det håber jeg, at vi kan gøre på samme måde tirsdag.

Odense HC's skuffelse skal gå ud over TTH Holstebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce