Odense HC tilbage i hulen: Topkamp venter mod Nykøbing Falster

Odense-chefen Jan Pytlick nyder sammen med spillerne det hektiske kampprogram. Foto: Ole Nielsen.

Odense HC tilbage i hulen: Topkamp venter mod Nykøbing Falster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag spiller Odense HC igen på hjemmebane i Odense Idrætshal, hvor der venter tilskuerne et topopgør i den danske liga mod Nykøbing Falster.

Håndbold: Odense HC er tilbage i egen hule, hvor fynboerne onsdag klokken 18.30 tager imod Nykøbing Falster, der også er kandidat til at blive dansk mester.

Efter at Odense HC tog klubbens første Champions League-sejr i sidste uge mod norske Larvik, så er odenseanerne igen kommet ned på jorden. Nu venter der udfordringer i den hjemlige andedam.

Odense Idrætshal har på det seneste været optaget af badmintonturneringen Denmark Open, derfor har Odense HC spillet i Paarup Hallen og Sparekassen Fyn Arena på det seneste. Nu er Odense Idrætshal igen ledig, og det glæder Odense HC's cheftræner Jan Pytlick.

- Det er vores hjemmebane, vores fæstning, det bliver dejligt at komme tilbage. Det var sjovt at spille ude i den store arena med så mange tilskuere, men hjemme i hulen er det anderledes, siger han og uddyber:

- Jeg tror, at alle idrætsfolk er tryghedsfolk og vil gerne være i deres komfortzone. Hjemme der kender man det hele, der er ikke nogen overraskende ting, alt er som det plejer at være. Så er der til gengæld et større forventningspres, men det har holdet været god til at tackle.

Masser af energi

Det er nyt for odenseanerne at spille så mange kampe, som holdet gør i disse uger. Det skal enhver spillertrup vænne sig til. Heldigvis har Odense en bred spillertrup, og derfor har det hektiske kampprogram endnu ikke været et problem, fortæller Jan Pytlick.

- Der er virkelig en god energi. Jeg har selvfølgelig forhørt mig lidt blandt spillerne. Folk glæder sig til at spille kampe og synes bare, at det er spændende, siger han og fortsætter:

- Jeg vil også rose spillerne for, at de formår at lukke kampene af. Når man har spillet en kamp færdig, så er man videre mod den næste. Det er den berømte kliché med én kamp ad gangen.

Mulle og Sunami

Odense HC er ubesejret i ligaen efter sæsonens første ni runder. Det samme var onsdagens modstander Nykøbing Falster indtil seneste runde, hvor holdet tabte med ti mål på hjemmebane til en tredje DM-kandidat, Team Esbjerg.

Nykøbing Falster bliver normalt ledet af Kristina "Mulle" Kristiansen, men den stærke playmaker sidder ude med en brækket hånd. Men derfor skal man stadig have respekt for mandskabet, pointerer Jan Pytlick.

- Jeg synes, at Nykøbing Falster har et rigtig godt hold. Selvom Nykøbing har mistet "Mulle", så har holdet klaret sig godt og ligger i toppen.

Selvom Nykøbing nu spiller anderledes efter "Mulle" er blevet skadet, så har Jan Pytlick en god fornemmelse omkring, hvad der venter fynboerne onsdag.

- Vi ved, hvad Nykøbing kommer med. Holdet vil gå offensivt på os. Derfor kommer det til at betyde meget for kampen, om vi individuelt kommer til at kunne løse det, siger han og fortsætter:

- Nykøbing spiller hurtigt og løber på alt. I truppen er der to dygtige fløje, der er stærke i kontraspillet. Johanna Westberg er en af de dygtigste skytter i Danmark, og så har de Yui Sunami, der er anderledes, fordi hun er ikke så stor, men virkelig hurtig på fødderne.

Odense HC-Nykøbing F

TV2 Sport kl. 18.30

Odense HC tilbage i hulen: Topkamp venter mod Nykøbing Falster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce