Odense HC mod Metz i arenaen

Odense HC har vundet rub og stub i starten af den nye Liga-sæson. Som her i søndagens hjemmekamp mod Viboprg HK, hvor nadia Offendal snupper bolden . Inden på stregen ser en anden landsholdsspiller Kathrine Heindahl til. Foto: Vibeke Volder

Odense HC mod Metz i arenaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense HC flytter den første hjemmekamp i Champions League til Sparekassen Fyn Arena. Det skyldes i første omgang, at Odense Idrætshal skal beredes til ombygges til Denmark Open i badminton.

Håndbold: Når Odense Håndbold spiller mod franske Metz Handball i den kvindelige EHF Champions League 2018/2019, bliver det ikke i vante rammer.

Hjemmebanen i Odense Idrætshal skiftes ud med en større scene. Den første hjemmekamp i turneringen spillesi Sparekassen Fyn Arena, melder Odense HC.

Årsagen til skiftet er, at der i Odense Idrætshal i uge 41 og 42 er forberedelser til og afvikling af den store, prestigefyldtebadmintonturnering Denmark Open.

Odense Håndbolds direktør, Lars Peter Hermansen, glæder sig til at spille i de nye rammer:

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke kan spille den første hjemmekamp i Odense Idrætshal, men vi glæder os samtidig over, at vi nu har muligheden for at samle endnu flere tilskuere til håndboldfest i Odense og på Fyn.

Lars Peter Hermansen fortsætter:

- Det er første gang i Odense Håndbolds historie, at man spiller med i ChampionsLeague. Vi arbejder med et projekt, vi kalder MÅL 4000, der simpelt går ud på, at vi skal fylde Sparekassen Fyn Arena. Vihåber, at alle i Odense og på Fyn vil være med til at bakke op om dette projekt og hjælpe os med at fylde arenaen.

I Odense Idrætshal er der plads til cirka 2400 tilskuere, mens der i Sparekassen Fyn Arena er plads til cirka 4000. Kampenmod Metz Handball spilles søndag den 14. oktober 2018.

Kampen mod Silkeborg-Voel KFUM den 11. oktober kommer også i karambolage med afviklingen af Denmark Open ogspilles derfor i Paarup Hallen, melder Odense HC.

Odense HC mod Metz i arenaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce