Odense HC i nærmest historisk stil

Der er godt gang i krammeriet i Odense HC for tiden. Her fejrer målmand Althea Reinhardt for nylig sejren over Viborg i Odense Idrætshal sammen med de øvrige orange stjerner. Og onsdag aften fik Ajax-spillerne den fynske fysik at føle. Foto: Vibeke Volder

Odense HC i nærmest historisk stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense HC tog 13. sejr i samme antal kampe med en sikker sejr ude over Ajax. Træner Jan Pytlick fik sparet et par spillere, men der var skrammer til nogle af stjernerne.

Håndbold: Odense HC fortsatte som ventet sejrsrækken i Ligaen, da de orangeblusede gæstede den traditionsrige Bavnehøj Hallen i udkanten af Vesterbro - et skarpt hjørnekast fra Vestre Fængsels truende og grumme mure i november.

Bundholdet Ajax prøvede naturligvis af bedste hjerte og instinkt at få en kamp ud af hele hurlumhejet, men Odense HC havde - trods de aktuelle problemer med større og små skader - ganske enkelt for stor en ekspertise, rutine og klasse, og resultatet 26-20 til gæsterne var logisk - omend med en relativt snæver margin, så hjemmeholdets spillere kunne glæde sig til en habil nattesøvn uden mentale skrammer.

Odense HC fik en fin start, og cifrene var 0-1 og 1-5, men bundholdet fik rettet ryg og stolthed og reducerede til 7-8, men allerede ved pausen ved stillingen 10-16 var det ofte omtalte - men aldrig sete - løb kørt.

Odense i sikker stil

I 2. halvleg tog Odense HC afstand og førte 25-18, men det blev aldrig en ydmygelse, og slutcifrene kunne begge parter leve fint med.

Stregen Sara Hald nettede otte gange på en aften, hvor førstevalget Kathrine Heindahl blev sparet, og hvor Kamilla Kristensen heller ikke kom på scoringslisten.

Nadia Offendal viste solid form tæt på hjemstavnen med seks scoringer, og venstrefløjen Suzanne Bækhøj bidrog med fem mål på en aften, hvor Odense HC igen demonstrerede den enorme bredde i truppen. Nytilkomne Camilla Pytlick scorede én gang.

Det var Odense HC's 13. sejr i samme antal kampe, og det faktum kan som bekendt aldrig været uheldigt - uanset den overtro, der dirrer omkring 13-tallet.

Odense HC har nu seks point ned til København på andenpladsen og er på sikker kurs mod en førsteplads i grundspillet.

Hug til Højlund

Efter kampen var cheftræner Jan Pytlick svært glad.

- Vi spillede meget smalt og sparede nogle spillere. Men vi vandt, og det er altså historisk at vinde de første 13 kampe i en halvdel. Det skal vi være stolte over.

Odense HC lod fløjene Freja Cohrt og Trine Østergaard sidde ude i hele kampen. Og Kathrine Heindahl var på samme vis i tilskuerens rolle.

- Heindahls ryg driller helt vildt. Vi ved ikke helt, hvad det er, sagde Pytlick - idet Sport Fyns myndige vurdering munder ud i, at det nok er en forstrækning af en slags af rygstykkerne, og det er dybest set ikke så mærkeligt, når man har fulgt Heindahls herkuliske arbejde i efteråret.

En anden bekymring for Pytlick var Mie Højlund.

- Mie spillede kun 10 minutter. Hun måtte udgå med problemer efter det, som vel var et slag i brystkassen. Vi håber det bedste, sagde Pytlick, hvis hold på søndag får besøg af Buducnost fra Montenegro i Champions League.

Det er ikke for sarte piger at spille for Odense HC i disse uger.

Odense HC i nærmest historisk stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce