Odense HC henter eks-stjerne

Marianne Bonde har stor rutine i tophåndbold. Her ses hun (i midten) i København-trøjen i en tidligere kamp mod GOG, som dengang havde den indflyvende Kamilla Kristensen i den gule trøje. Onsdag aften spiller de i samme orange Odense-trøje. Foto: Kim Rune

Odense HC henter eks-stjerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marianne Bonde er i en lyn-aktion klar til at spille onsdagens hjemmekamp mod topholdet Midtjylland.

Håndbold: Odense HC henter i en trængt situation markant forstærkning til resten af sæson, og allerede onsdag aften debuterer den nye spiller i den orange trøje. I hjemmekampen mod topholdet Midtjylland.

Det er den tidligere landsholdsspiller Marianne Bonde, som Odense i en nærmest sensationel aktion henter tilbage til håndboldbanen.

Marianne Bonde har spillet over 50 landskampe, men stoppede karrieren i København for små to år siden.

Odense-træner Jan Pytlick bekræfter nu klubskiftet over for Sport Fyn.

- Vi er lidt slidt på antallet af spillere i truppen, og derfor vil Marianne Bonde givet være en meget nyttig spiller for os i resten af sæsonen. Hun var kendt som især en meget dygtig forsvarsspiller, da hun stoppede karrieren på eliteplan. Hun har dog holdt sig i form siden stoppet, men der mangler naturligvis lidt håndboldform, siger Pytlick.

- Marianne har trænet med i går og i dag, og hun er klar til kampen, hvor hun blive en vigtig afløser for Kamilla Kristensen, der har haft fuld spilletid på stregen de sidste par kampe. Det er uholdbart.   

Odense HC spiller uden Pearl van der Wissel, der fortsat har problemer med knæet, og både Susanne Madsen og Susan Thorsgaard er væk på grund af graviditeter.  

- Men vi har da stadig en pænt slagkraftig trup, og nu får altså ny energi og rutine ind i form af Marianne Bonde, siger Jan Pytlick før hjemmekampen, der ventes at trække pænt med tilskuere til Odense Idrætshal.

FC Midtjylland fører Ligaen med 26 point for 14 kampe, mens odense på fjerdepladsen har 18 og nu kun er tre point foran NFH Nykøbing - der ligger lige under slutspilsstregen - med 15 point i en række, hvor Odense inklusive Midtjylland-kampen har otte matcher tilbage til at sikre sig en plads i det gode selskab.

Odense HC henter eks-stjerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce