Odense HC har brug for point i Larvik: - Der er pres på os

Nadia Offendal, med kælenavnet "Offe", der på billedet erobrer bolden og sætter afsted i en kontra, kan meget vel få en hovedrolle i den vigtige Champions League-kamp mod Larvik. Arkivfoto: Vibeke Volder

Odense HC har brug for point i Larvik: - Der er pres på os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag spiller Odense HC klubbens tredje Champions League-kamp. Modstanderen hedder Larvik og med en sejr kan Odense HC overhale nordmændene i tabellen.

Håndbold: Alvoren nærmer sig for Odense HC, der fredag spiller en historisk vigtig kamp i Norge mod Larvik HK klokken 18.45.

Fynboerne ligger sidst i Champions League gruppe A. Men med en sejr kan fynboerne rykke frem på en af de pladser, som sikrer avancement til mellemrunden.

For at sikre sig optimale muligheder for sejr mødtes Odense-holdet i Højby Hallen torsdag formiddag til en taktisk træning. Inden holdet kørte mod Kastrup for at flyve til Norge.

Til træningen virkede stemningen mere alvorlig end tidligere set på sæsonen. Der var ikke så meget fis og ballade men en seriøs stemning.

På sidelinjen var der heller ikke meget at glæde sig over for Stine Jørgensen, der ikke rejser med til Norge, da hun sidder ude i seks til otte uger med en meniskskade, som hun skal opereres for.

Champions League-struktur
Stillingen i gruppe A efter to ud af seks runder:Metz 3 point

Buducnost 2 point

Larvik HK 2 point

Odense HC 1 point

De tre bedste går videre til mellemrunden, hvor klubberne bliver sat sammen med de tre bedste fra en anden gruppe. Holdene tager de point med over, som holdene har fået i kampe mod hold, som også går videre til mellemrunden.

De fire bedste fra hver af de to grupper i mellemrunden skal spille kvartfinaler.

Skade kræver omstilling

Selvom Odense HC kunne øve sig i at spille uden Stine Jørgensen i kampen mod TTH Holstebro, så er det stadig en meget ny situation, som holdet er tvunget til at forholde sig til. Og det vil kræve en omstilling fra holdet, fortæller klubbens cheftræner Jan Pytlick.

- Stine har fyldt rigtig meget i vores spil og været dygtig til at være farlig samtidig med at være god til at binde spillet sammen. Der er noget omstilling for os, og der er nogle spillere, der skal have en anden rolle, siger han.

I moderne sport bruges der meget tid på at se video på modstanderholdet, og der venter Odense et ungt og spændende hold, fortæller Jan Pytlick.

- Det er en typisk skandinavisk spillestil ligesom os selv. Larvik er dygtig taktisk og har et ungt og spændende hold fyldt med energi. Det kunne man se, da Larvik slog Buducnost. Hvilket siger noget om nordmændendes kvalitet. Holdet har et højt topniveau, når alt lykkes.

Fynboerne har et point og kan med en sejr overhale Larvik HK, der har to point ligesom Metz Handball også har det. Og det er målet for Jan Pytlick og spillerne.

- Vi tager selvfølgelig derop for at få en sejr. Men vi har også i baghovedet, at det ikke bliver nogen nem opgave. Vi spiller så mange kampe hele tiden, og tager en ad gangen. Nu hedder udfordringen Larvik, og spiller vi op til vores bedste, så kan vi slå dem.

- Vi ved godt, at der er pres på os

En af spillerne, der meget vel kan få en hovedrolle i fredagens kamp, er Nadia Offendal, der glæder sig til at træde ind i den norske hal.

- Jeg håber, at vi kan bruge den erfaring, som vi har fået i de to kampe og bygge videre, siger hun og fortsætter:

- Det er klart, at man lige skal prøve Champions League. Vi har talt meget om den her hårde linje i Champions League både i forsvar og i angreb, og nu har vi også mærket den.

Kampen mod Larvik HK kommer kun fem dage efter kampen mod Metz Handball, og det kan være en fordel for spillerne, fortæller hun.

- Det tror jeg, fordi man er totalt sat op til at spille Champions League, hvilket er noget helt særligt, som man glæder sig til hver gang.

Selvom der ikke var helt lige så mange grin til torsdagens træning, så fejler humøret ikke noget.

- Der er god stemning. Vi er alle sammen spændte. Og vi ved godt, at der er pres på os nu. Så det giver lige lidt mere spænding og nerve. Forhåbentligt er vi gode nok til at vende det til noget positivt og gå ind og kæmpe røven ud af bukserne for at vinde.

Larvik-Odense HC

DR2 kl. 18.45

Odense HC har brug for point i Larvik: - Der er pres på os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce