Odense HC får international modstand

Odense HC skal møde Buxtehuder i Aalestrup torsdag, og i næste uge venter både et rumænsk og russisk storhold. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Odense HC får international modstand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der venter Odense HC halvanden uge med masser af træningskampe. Først gælder det et træningsstævne i Skjern og bagefter en turnering i Makedonien.

Håndbold: I morgen tager Odense HC hul på dette års Spar Bank Nord Cup, når de møder tyske Buxtehuder i den første kamp. Buxtehuder optræder til daglig i den tyske Bundesliga og havde en fremragende sæson i foråret, hvor de blev nummer fire i ligaen og vandt den tyske pokalturnering.

Ud over Odense og Buxtehuder er også København, Ringkøbing, Nykøbing-Falster, Randers, Skanderborg og Esbjerg med.

For Jan Pytlick og spillerne er fokus stadig på forsvaret, der skal helt på plads, og så handler det om at tage steppet videre og få den defensive del til at resultere i en farlig kontrafase.

- Vi er kommet et godt stykke i vores arbejde med forsvaret, og det var rigtig fint i Nykøbing, men der er stadig noget at arbejde med.

Torsdag kommer playmakeren Pearl Van Der Wissel-Nielsen og højre back Maja Jakobsen igen i spil, og opgaven bliver, at de skal finde timingen og følingen med de andre spillere.

Den første kamp mod de tyske pokalmestre spilles i Aalestrup i Jylland, og derefter venter der en kamp både lørdag og søndag i Skjern. Klubben har besluttet, at spillerne ikke overnatter til stævnet, fordi holdet mandag morgen drager til Skopje på endnu en træningstur.

Her skal de orangeblusede testes mod storhold som rumænske Bucuresti og russiske Rostov Don.

Kampen torsdag mod Buxtehuder spilles klokken 19.00 i Aalestrup.

Odense HC får international modstand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce