Odense HC: De orange skal rumme to kampe

Jan Pytick har alle sine spillere i spil fra start til opgøret mod EH Aalborg - også Mette Tranborg (nr. 14). Med det kan godt være, at Tranborg og andre nøglespillere vil få pause, som kampen mod bundholdet skrider frem. Foto: Robert Wengler/Ritzau Scanpix

Odense HC: De orange skal rumme to kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense HC har sideløbende forberedt sig til denne uges to kampe - først et møde med ligabundproppen EH Aalborg onsdag aften og derefter lørdagens brag i Champions League mod franske Brest.

Håndbold: Odense HC er på vej ind i et krævende forår med rigtig mange kampe i både liga og Champions League. Det bliver et forår med ofte både to og tre kampe om ugen.

Allerede i denne uge har spillerne fået en forsmag på, hvad det kommer til at betyde - blandt andet, at de fysisk og mentalt skal kunne rumme at forberede sig til mere end en kamp af gangen.

Onsdag aften tager cheftræner Jan Pytlicks tropper mod ligagrundspillets bundprop, EH Aalborg, der med tre point ligger til direkte nedrykning og reelt kun har muligheden for at overhale Ringkøbing med fire point i den forbindelse. Lørdag gælder det så Odense HC's hjemmebrag i Champions League mod franske Brest.

- Vi har haft et sideløbende forløb i denne uge. Allerede mandag begyndte vi at forberede os på Brest-kampen - taktisk og på træningsbanen - men samtidig har vi også haft seriøst fokus på opgøret mod Aalborg. Det er ikke en kamp, vi tager let på, siger Jan Pytlick og tilføjer:

- Jeg har sagt til pigerne, at det er vigtigt, at vi spiller en god kamp onsdag for at være helt klar til lørdag. Hvis vi leverer dårligt mod Aalborg, kan det meget vel betyde, at vi taber et par procenter i parathed til opgøret mod Brest.

Reelt urørlig
Odense HC er reelt urørlig i toppen af kvindernes ligagrundspil.Med 17 sejre på stribe har fynboerne 34 point, og der er hele syv point ned til Nykøbing Falster Håndbold på andenpladsen. København Håndbold og Team Esbjerg har begge 26 point på henholdsvis tredje og fjerdepladsen.

Efter opgøret mod EH Aalborg har Odense HC otte kampe tilbage i grundspillet, som fynboerne afslutter hjemme mod Ajax Håndbold, 13. marts.

De to største udfordringer i de resterende kampe bliver formentlig Nykøbing på udebane, 20. februar, og Team Esbjerg ude, 6. marts.

Men Odense HC, der nu også går ind i en travl Champions League-periode, har altså råd til at smide point uden at sætte førstepladsen i grundspillet over styr.

Alle med fra start

Netop på den baggrund sender Jan Pytlick heller ikke noget "B-hold" på banen fra start mod Aalborg. Som han siger:

- Alle er med fra start, og så må vi se, hvordan kampen udvikler sig. Hvis vi kommer komfortabelt af sted, kan det da godt ske, at nogle spillere vil blive sparet.

- Hvem?

- Det kunne være en Mette Tranborg, som vi har trukket store veksler på, og det kunne også være en Trine Østergaard.

Østergaard er på vej tilbage efter en fodskade, og Jan Pytlick fastslår, at fløjen vil få spilleminutter i kampen mod Aalborg som et led i forberedelserne til Brest. Men spørgsmålet er altså, hvor mange.

Odense HC har ni kampe tilbage i grundspillet og en føring på syv point ned til nummer to, Nykøbing Falster Håndbold. Fynboerne har altså råd til at tabe nogle kampe og alligevel blive etter i grundspillet. Pytlick:

- Men vi skal have så mange point ind på kontoen i de kommende kampe de næste to tre uger, fordi vi længere fremme - når det strammer til med kampe - kan løbe ind i både træthed og skader. På det tidspunkt vil det være godt at have "noget at give af".

Om holdets udfordringer mod bundproppen fra det nordjyske konstaterer Jan Pytlick:

- Aalborg kan spille helt frit, og så er det et hold, der gerne vil løbe med os.

Odense HC: De orange skal rumme to kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce