Nyt nederlag til Gudme-damerne

Gudme var foran ved pausen over Hadsten, men måtte se sig slået til sidst. Her er holdet i kamp mod Tarup-Paarup. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Nyt nederlag til Gudme-damerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndbold: Det unge Gudme-hold har haft sit at se til i denne sæson som oprykkere til landets næstbedste række. Ud over det generelt højere niveau er holdet rendt ind i fire tophold - og fire nederlag på stribe. Lørdag var de gule draget til Hadsten for at møde rækkens nummer tre, hvor det endte med et nederlag på 20-27 til gæsterne. 

Gudme kom bedst fra start og var foran 11-10 ved pausen, men de første ti minutter af anden halvleg blev afgørende for resultatet.

- Lige efter pausen gjorde vi alt det, vi ikke skulle, og det kostede os dyrt, forklarede Gudme-træner Michael Buster til Sport Fyn efter kampen.

Gæsterne var uden tre faste bagspillere, som sad ude med småskader, og det blev en udfordring for det unge mandskab. For første gang i sæsonen oplevede trænerteamet, at holdet var frustrerede over spillet og kampens forløb, selvom der hele tiden var bevidsthed om, at der naturligt burde være klasseforskel på top og bund.

- Pigerne viste noget irritation og frustration i dag, og det kommer nok også af, at vi reelt følte, at nederlaget var vores egen skyld, sagde træneren.

Den kun 18-årige Laura Eggert bragede fire kasser ind for gæsterne, ligesom Cecilie Nordstrøm endnu en gang stod for topscorer-tjansen, men det var ikke nok til at hente topholdet. 

 Nu venter der på papiret et mildere program frem til jul, der starter med Fredericia den 18. november klokken 15.00 i Gudme. 

Nyt nederlag til Gudme-damerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce