Ny målmand til Odense

HC Odense, her i en kamp i forrige sæson, og sportschef Sune Gren kan glæde sig over kapringen af en ny målmand. I midten ses Lasse Laursen (Nummer 21). Foto: JF Medier

Ny målmand til Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mathias Mosel bliver ny keeper hos oprykkeren, der har indirekte gavn af TM Tønders nedrykning fra Ligaen.

Håndbold: Oprykkeren til 1. division har skrevet kontrakt med en ny målmand med Liga-erfaring.

HC Odense har med virkning pr. 1. juli skrevet en toårig kontrakt med den fynske ligamålmand Mathias Høyer Mosel.

- Mathias kommer til HC Odense fra TM Tønder, hvor han i indeværende sæson har været en del af deres målmandsduo. Før Mathias kom til TM Tønder, vogtede han målet i GOG på klubbens 2. divisions hold og var ligeledes en del af ligatruppen, og han fik flere kampe i ligaen i GOG, siger Sune Gren fra HC Odense-ledelsen.

- I denne sæson er det blevet til en enkelt optræden på rundens hold i herreligaen efter en pragtkamp ude mod Skjern, hvor redningsprocenten nåede 50 procent.

Mathias Høyer Mosel siger om skiftet:

- Jeg er utrolig glad for at blive en del af HC Odense Herrehåndbold, efter Odenses oprykning og med det professionelle setup ser jeg det som et naturligt match for mig, da jeg samtidig er bosiddende i byen og studerer på SDU, så det passer rigtigt godt ind i min hverdag. Jeg har store forventninger til de kommende sæsoner og glæder mig meget til at arbejde sammen med Loke Brasen, således at vi kan udgøre et stærkt makkerpar i målet. Vi er både kollegaer og konkurrenter, men det vigtigste er, at holdet præsterer og vi får flest mulige point.

Fulgt keeperen

Sportschef Sune Gren:

- Jeg har gennem de sidste sæsoner fulgt Mathias' udvikling tæt og TM Tønders nedrykning og det faktum, at Mathias bor i Odense, gjorde det ret nemt for mig, da jeg skulle sætte retningen for en ny makker til Loke Brasen i målet. Jeg er rigtig glad for, at Mathias ser de samme perspektiver i HC Odense, som vi selv gør, og det at vi kan hive en ung, men rutineret målmand ind på en toårig aftale, er noget vi er meget glade for. Det betyder meget for os at have ro på den position.

HC Odense skal i næste sæson i 1. division blandt andet spille lokalopgør mod Otterup og målet er at etablere sig omkring midten af rækken.

Ny målmand til Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce