Ny kommerciel chef: Odense HC napper Middelfart-mand

Lars Peter Hermansen er 49 år og bosat i Odense med sine fire børn. Fra 1. februar er han kommerciel chef i Odense HC. Foto: Odense Håndbold

Ny kommerciel chef: Odense HC napper Middelfart-mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For nylig meddelte Odense HC, at nuværende kommercielle chef Kim Hansen stopper i klubben. Efterfølgeren bliver den velkendte fynbo Lars Peter Hermansen, der er administrerende direktør i Middelfart Boldklub.

Håndbold: Den storsatsende håndboldklub Odense HC har netop offentliggjort navnet på klubbens nye kommercielle chef. Det bliver den 49-årige fynbo Lars Peter Hermansen, der er administrerende direktør i fodboldklubben Middelfart Boldklub.

Fynboen har 20 års erfaring med salg og salgsledelse - blandt andet i Odenseklubben Marienlyst, og så har han selv en fortid som divisionsspiller i både Næsby, Dalum og B1909. Fra 1. februar er Lars Peter Hermansen at finde på kontoret i Odense HC, hvor han afløser nuværende chef Kim Hansen, der har siddet på posten i halvandet år.

- Kim Hansen skal videre, så vi glæder os til at byde Lars Peter Hermansen velkommen i klubben, siger direktør Mark Jespersen og fortsætter:

- Lars Peter har mange års erfaring fra klubmiljøet, og han kommer fra storebrorsporten fodbold, hvor han forhåbentlig kan tage noget med over til håndbolden.

Middelfart-manden understreger, at over to år i den vestfynske fodboldklub har rustet ham.

- Da jeg kom til Middelfart, skulle jeg være med til at starte en klub og et netværk op fra bunden. Det giver enorm erfaring, og det kan jeg i den grad tage med til Odense Håndbold, hvor fundamentet egentlig er støbt og min rolle i højere grad bliver at videreudvikle konceptet.

Odense HC har gennem de seneste år opbygget en solid håndboldklub med mange sponsorer, aktionærer, frivillige og fans, og det bliver primært dem, Lars Peter Hermansen skal have fokus på i sit nye job, forklarer direktør Mark Jespersen.

- En kommerciel chef skal, som titlen antyder, tage sig af vores sponsorer, stå for samarbejde og udvikle den forretning, Odense Håndbold er. Lars Peter Hermansen har et stærkt netværk og mange års erfaring i den her branche, så han passer godt til opgaven.

Hovedpersonen overtager stolen torsdag den 1. februar, men skal samtidig fortsætte i rollen som administrerende direktør i Middelfart, indtil klubben har fundet en afløser.

- Det bliver en lidt anderledes opstart, fordi jeg skal have fokus på to forretninger på en gang, siger han og fortsætter:

- Og det er samtidig også en tid, hvor jeg smiler med det ene øje og græder med det andet, for jeg har trods alt været med til at bygge Middelfart Boldklub op fra bunden.

Lars Peter Hermansen kom til Middelfart i september 2015 efter flere år i Boldklubben Marienlyst.

Ny kommerciel chef: Odense HC napper Middelfart-mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce