Nervepirrende bundgyser i vente

Gudmepigerne i kamp mod Tarup-Pårup i sidste sæson. Søndag gælder det bundkollegaerne fra AGF. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Nervepirrende bundgyser i vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er dømt bundgyser, når Gudme HK søndag tager imod AGF på Sydfyn. Fysikken bliver afgørende mod aarhusianerne, der kommer med giftige skytter og en sejr fra holdenes seneste indbyrdes opgør.

Håndbold: Det unge Gudme-hold har haft deres første halve år i den næstbedste række i Danmark, hvor det er blevet til syv point og tætte opgør mod flere tophold. Senest vandt de gulblusede med et enkelt mål over midterholdet Ringsted, og træner Michael Buster er godt tilfreds med pigernes indsats indtil nu.

- Vi er virkelig på vej hen, hvor det ligner noget. Det er et ungt hold, og mange har aldrig spillet på det her niveau tidligere, men vi har vist, at vi i mange minutter mod topholdene kan være med, siger han.

Søndag gælder det AGF, der ligger lige over Gudme i tabellen men med samme antal point. Træneren er ikke bleg for at understrege kampens vigtighed for overlevelse i 1. division.

- Jeg ved ikke, om skæbnekamp er for stort et ord at bruge, men det er ikke nogen hemmelighed, at vi gør det uhyggeligt svært for os selv, hvis vi smider point mod AGF. Det hold, der vinder kampen, står klart bedst i forhold til overlevelse i rækken.

Gudme og AGF mødte hinanden i efteråret, hvor det blev til en seksmålssejr til jyderne. Gæsternes venstre back Louise Sønnichsen scorede 11 mål, og ganske naturligt fremhæver Gudme-træneren hende, når han peger på aarhusianernes styrker forud for kampen.

- Louise Sønnichsen er enormt svær at spille mod, for hun scorer mange mål og er virkelig svær at læse. Vores taktik mod hende er at lukke hendes muligheder. Hun må gerne score otte mål, så længe de andre ikke scorer nogen, siger han og fortsætter grinende:

- Nej, helt alvorligt skal vi gøre det, vi er gode til nemlig at arbejde sammen som et hold og give alt, hvad vi har. Og så skal vi bruge vores defensive fysik, som jeg vurderer som bedre end deres, siger han.

Det unge Gudme-mandskab har været ramt på bredden og erfaringen, når holdet er tromlet ind i de etablerede divisionshold, mens det til kampen mod AGF mere er vigtigheden af opgøret, der kan blive en bremseknap for de gulblusede.

- Jeg tror, det bliver en meget jævn og måske også nervøs kamp. Der er meget på spil, så det bliver uden tvivl intenst og næppe særlig flot håndbold. Men det er til vores fordel, at vi har hjemmebane, og det bliver ikke sjovt for dem at komme til Gudme hal 2, siger han forud for opgøret, der spilles søndag den 07. januar klokken 15.00.

Nervepirrende bundgyser i vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce