Håndbold: Som led i den fælles udmelding efter mæglingsmødet i Odense Idrætshal var det tydeligt, at parterne var blevet pålagt tavshedspligt - ud over nogle henvisende fraser.

Formand Jørn Bonnesen henviste efter mødet til den kommende pressemeddelelse og eksempelvis spilleren Susan Thorsgaard - selv gravid - ville ikke sige noget, og Sport Fyns opringninger til Spilelrforeningens direktør Michael Sahl Hansen gav heller ikke umiddelbart resultat.

Og direktør Mark Jespersen henviste tidligere på dagen til formand Jørn Bonnesen for senere udtalelser. Som så kom i den fælles melding langt ud på eftermiddagen, hvor det direkte stod, at klubben nu betragtede sagen som lukket.

På TV 2 Sport kunne man dog høre den tidligere topspiller, både på landsholdet og i GOG og Odense HC, Trine Jensen udtale sig om, at den sag burde være blevet holdt internt, og hun henviste som en anden hådnboldprofil, landsholdsspilleren Louise Svalastog til, at det er en ret at blive gravid. Og Svalastog henviste til, at man jo også i en klub kan opleve, at spillere bliver langtidsskadede.

Svalastog tilføjede, at det endda langsigtet kan være en styrkelse af en klub, at dens spillere oplever at få børn, og at det må påregnes. Svalastog har selv to børn.

I forrige Liga-kamp besejrede Odense HC netop den forsvarende mester Esbjerg med ét mål. Esbjergs profil Esteva Polman blev for nogle måender siden gravid.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
1
Pytlick og graviditeter: Sagen er lukket - spillerne beder om ro

Pytlick og graviditeter: Sagen er lukket - spillerne beder om ro

Trænerens forårsfinke sprang af panden

Trænerens forårsfinke sprang af panden

Graviditetsdebat: Landsholdsspiller er rasende

Graviditetsdebat: Landsholdsspiller er rasende