HC Odense holdt ved meget længe

HC Odense-træner Martin Hjortshøj - her fanget i udekampen i Randers - vidste på forhånd, at aftenkampen i Fredericia ville blive en monstersvær opgave. Foto: Axel Schütt

HC Odense holdt ved meget længe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et kvarter før tid var oprykkeren kun ét mål bagud i udekampen mod topholdet Fredericia. HC Odense havde længe succes med at satse på syv-mod-seks-spil.

Håndbold: Ganske som ventet tabte HC Odenses oprykkere i den østjyske håndboldhøjborg Fredericia i fredagens aftenkamp i herrernes 1. division.

Det storsatsende hjemmehold sejrede 29-21 efter en kamp, hvor de fynske gæster hang flot på, indtil der manglede et kvarter af kampen.

På tidspunkt førte Fredericia kun 20-19, men fra stillingen 24-19 scorede hjemmeholdet fem gange i træk, og det afslørede nok det simple faktum, at oprykkeren logisk nok har nogle mangler på tempo og fysik, når det for alvor bliver hedt på savannen.

Odense kom til Fredericia med kun fem point i ni kampe, og målsætningen for sæsonen er ganske enkelt og naturligt nok at undgå nedrykning.

Odense holder stadig Køge, Stoholm og Skæring under sig, og det er det realistiske mål at fastholde.

Potentiale og talent

HC Odense viste i forrige spillerunde i lokalopgøret mod Otterup, at der er potentiale og godt med talent i truppen, men nordfynboernes større hårdhed og kynisme i slutfasen blev afgørende. I den kamp leverede HC Odense en rosværdig fight og holdt kampen åben til sidste halve minut.

Den normalt stærke højreback Christoffer Werenberg fik et hug på bentøjet i den kamp, og Werenbergs skudkraft var savnet i Fredericia.

Mark Aamann Madsen og Mikkel Søby med hver fire scoringer, og Lasse Laursen, Andreas Madsen og Niklas Andresen scorede hver tre gange.

Kampen blev spillet i det nyrenoverede og opgraderede hal, hvor man drømmer om igen at spille i landets øverste række.

Gren roste taktikken

HC Odense-sportschef Sune Gren sagde efter kampen:

- Ros til trænerne og spillerne for at satse på at spille syv-mod-seks i hele kampen. Og udføre det flot meget længe. Vi vidste, at vi skulle prøve noget nyt. For hvis vi spillede normal seks-mod-seks ville vi komme til at bokse for meget og forgæves i dueller mod de fysisk stærke Fredericia-spillere, sagde Gren.

- Både i slutningen af 1. halvleg og mod slutningen af kampen fik vi en svag periode, og man kunne godt se, at Fredericia lige kunne sende et par profiler med Liga-erfaring ind som en afgørende faktor. Men det var flot, at vi kom tilbage i kampen og kun var bagud med en enkelt pind et kvarter før tid.

HC Odense slap uden skader og større skrammer, og de orangetrøjede kunne trods alt trille hjem over bæltet med selvtilliden på plads, og nu bliver det alvor, når Odder kommer på besøg på søndag 14 dage klokken 14.00 i Dalum-hallerne, sagde Sune Gren.

HC Odense holdt ved meget længe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce