Gudme HK: Maske-Cecilie bombede Roskilde hjem

Cecilie Nordstrøm havde gang i hammeren i søndagens opgør mod Roskilde Håndbold. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Gudme HK: Maske-Cecilie bombede Roskilde hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med sin femte sejr på stribe kan Gudme HK se opad i 1. division. Energien buldrer ud af oprykkerne.

Håndbold: Efter en noget slingrende start på sæsonen som oprykker har cheftræner Thomas Brandt Nyegaard og Gudme HK fået fat i den lange ende i 1. division. Søndag blev det til en sejr på 27-24 over ambitiøse Roskilde Håndbold efter sydfynsk føring på 16-12 ved pausen. Gudme HK førte fra start til slutfløjt.

Med sejren vrister oprykkerne sig fri af bundfeltet på den måde, at holdet nu er nummer ni - den første placering, der undgår playoff-kampene om nedrykning. Og holdet har hele seks point ned til AGF på den første direkte nedrykningsplads. Sydfynboerne har indledt jagten på midterholdene Ringsted, Roskilde og Hadsten.

De godt 150 tilskuere i hal 2 i Gudme rejste sig flere gange og klappede deres begejstring ud, og den lille men trofaste fanklub bestående af unge mænd hyldede flere gange "deres" piger med den nok så velkendte Island-hilsen, hu!

- Nu må der gerne komme endnu flere tilskuere til de næste kampe. Det har pigerne da fortjent, lød det fra Thomas Brandt Nyegaard efter sejren.

Gudme HK-Roskilde Håndbold 27-24 (16-12)
1. division, kvinderKampens gang: 3-1, 6-3, 7-5, 10-8, 15-10, (16-12), 19-13, 20-15, 22-15, 26-19, 27-23, 27-24

Mål: Gudme HK: Cecilie Nordstrøm 13 (5), Helena Elver 6, Sofie Bardrum 2, Emilie Levinsen 2, Emma Nielsen 2, Sofie Duedal Lundsgaard 1, Johanne Lotzkat Matzen 1. Roskilde Håndbold: Nanna Stormly 5, Louise Mott 3, Simone Toftdahl-Pedersen 3, Nicole Leonhardt 3, Louisa Mittet 3, Olivia Black 2, Amalie Nielsen 2, Line Wergreen Nielsen 2 (1), Malene Nielsen 1.

Bedste spiller: Gudme HK: Cecilie Nordstrøm. Roskilde Håndbold: Nanna Stormly.

Udvisninger: Gudme HK: 2. Roskilde Håndbold: 3.

Dommere: Malene Kroløkke Lythje og Pernille Hansen - præstation helt o.k.

Tilskuere: Cirka 150.

GOG's næste kamp: 27. januar, kl. 14.00: Bjerringbro FH-Gudme HK.

Bemærkninger: God stemning i hal 2 i Gudme.
Helena Elver i opgøret mod Roskilde Håndbold. Elver har en stor betydning for holdet. Foto: GOG Sport
Helena Elver i opgøret mod Roskilde Håndbold. Elver har en stor betydning for holdet. Foto: GOG Sport

Løftet pegefinger

Gudme HK-kvinderne dansede krigsdans af glæde, efter at de to point var kommet i hus. Og i centrum var Cecilie Nordstrøm - fortsat iført beskyttelsesmaske efter en næseoperation i december. Nordstrøm bankede løs fra alle vinkler og havde en dag, hvor tingene lykkedes. Det blev til hele 13 scoringer - heraf fem på straffekast.

- Jeg er så glad. Det gik godt i dag. Vi fik - i hvert fald i første halvleg - scoret på næsten alle vore chancer, der er masser af energi i truppen, og publikum bar os frem, konstaterede Cecilie Nordstrøm, der tilføjede:

- Vi fik også lukket af i forsvaret og brugt vore kræfter godt.

- Og dine egne 13 scoringer?

- Det var bare fantastisk. Men jeg var også heldig på nogle af skuddene. Vi spillede godt sammen, og det gav mig gode muligheder for skud. Nu skal vi bare tage en kamp af gangen og så ellers give den fuld gas og smadrer igennem.

Trods sejren havde Thomas Brandt Nyegaard en løftet pegefinger over for sine spillere. Efter at hans hold havde siddet på løjerne helt frem til midten af anden halvleg, blev gæsterne lukket ind af en række fejl og missede chancer af hjemmeholdet.

- Jeg har sagt til spillerne, at det ikke er godt nok, at der blev spænding om resultatet til sidst, som Brandt Nyegaard konkluderede.

Beskeden størrelse - stor fysik

Gudme HK stod stærkt defensivt og løb hurtigt både frem og tilbage. Og det mod et hold, der ellers er kendt for at have en stærk kontrafase. Et frustreret Roskilde-hold begik rigtig mange fejl.

Ud over Cecilie Nordstrøm strålede Helena Elver, der trods sin relativt beskedne størrelse fører sig frem med stor fysik. Og i målet havde Sophie Amalie Moth vigtige redninger.

Men hele Gudme HK-holdet bar. Også mentalt.

Energien buldrer ud af oprykkerne.

Gudme HK: Maske-Cecilie bombede Roskilde hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce