Går glip af EM: Odense HC-stjerne skal opereres

Stine Jørgensen, der her kæmper i sidste sæsons DM-semifinale mod Esbjerg, er ude af spillet de næste par måneder. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Går glip af EM: Odense HC-stjerne skal opereres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stine Jørgensen har fået at vide, at hun har pådraget sin en meniskskade, og dermed misser spilleren flere kampe for Odense HC og det kommende EM med landsholdet.

Håndbold: Netop som hårdt satsende Odense HC har lagt sig i toppen af Ligaen og det danske landshold bereder sig på det kommende EM i Frankrig, må holdene undvære den bærende kraft Stine Jørgensen, der netop har fået resultatet af en undersøgelse, erfarer Sport Fyn.

Den viser, at Stine Jørgensen har fået en meniskskade og derfor er ude af spillet i seks-otte uger, idet anføreren for Odense HC skal opereres i knæet.

Stine Jørgensen måtte udgå ti minutter før tid i søndagens Champions League-kamp mod franske Metz på grund af et vrid i knæet. Efter grundig undersøgelse og skanning af knæet står det nu fast, atlandsholdsanføreren har fået en meniskskade og skal operere, melder klubben.

"Skaden betyder, at Stine Jørgensen efter alt at dømme vil være ude i 6-8 uger. Stine Jørgensen spiller derfor ikke med i Odense Håndbolds kommende kampe i ligaen og i Champions League, og hun bliver heller ikke klar til landsholdets forestående EM i Frankrig til december, melder klubben.

Cheftræner i Odense Håndbold, Jan Pytlick, fortæller:

- Det er selvfølgelig et stort tab for holdet, at Stine er ude i den her periode, hvor vi har så mange kampe. Jeg er også ked af det på Stines vegne. Det er træls for hende, at hun ikke kan være med i de kampe, og at hun også går glip af landsholdets EM til december.

- Når Stine er ude, er jeg glad for, at vi har så bredt et hold med så mange dygtige spillere.

Stine Jørgensen udtaler:

- Jeg synes, det er svært at forholde sig til situationen lige nu. Lige nu må jeg bare tage en dag ad gangen, og så vil jeg ikke bruge så meget tid på spekulationerne omkring fremtiden. Men jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at jeg ikke kan spille for Odense Håndbold, og at jeg også går glip af slutrunden ogEM til december.

Odense Håndbold er i denne sæson ubesejret og ligger lige nu nummer et i Ligaen. Landsholdet spiller sin første kamp i EM i slutningen af november.

Odense spiller fredag aften den næste Champions League-kamp, når holdet stiller op i norske Larvik.

Går glip af EM: Odense HC-stjerne skal opereres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce