Før DM-finalen: Pytlick kalder København guldfavorit - bookmakere er uenige

- Vi skal holde fokus på vores eget, for vi kan ikke ændre på tilskuere, hallen og så videre. Men detaljerne i vores spil, dem kan vi gøre noget ved, sagde Jan Pytlick efter den sidste omgang træningsoptakt før finalen søndag i Frederiksberg Hallen. Arkivfoto: Ole Nielsen.

Før DM-finalen: Pytlick kalder København guldfavorit - bookmakere er uenige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense HC-træner Jan Pytlick giver favoritværdigheden til hjemmeholdet København før den tredje og afgørende finale om DM-guld søndag. Bookmakere er uenige.

Håndbold: Når Odense HC søndag eftermiddag går på banen til den tredje og endelige kamp om DM-guld, er det som underdog. Det vurderer cheftræner Jan Pytlick, der dermed lægger presset over på hjemmeholdet. Selv om Odense HC tirsdag vandt finaleseriens andet opgør med 29-22.

- Det, vi skal gøre, er at bygge videre på de gode ting fra den anden finale. Og så ved vi godt, at det er en svær udebane, vi skal på, og at vi ikke er favoritter. København er favorit på hjemmebane. Men hvis vi lægger et par procenter ovenpå vores spil fra sidst, så er det også nok til at vinde, sagde Jan Pytlick efter holdets sidste træning inden kampen.

Den fandt sted lørdag formiddag i Odense Idrætshal. Her sås spillerne med fokus i øjnene og meget lidt tid til grin og pjat.

Til gengæld blev holdet taget igennem taktiske detaljer en masse, da Jan Pytlick og assistent Bo Rudgaard gentagne gange stoppede spillet for at give instrukser.

- Vi er superoptimister

Jan Pytlick regner med, at detaljerne kan blive afgørende. For han spår en tæt kamp. Det samme gør bookmakerne, men hvor Odense HC-chefen placerer favoritværdigheden hos hjemmeholdet, har Danske Spil gæsterne som bedste bud på en kommende danmarksmester. I skrivende stund giver en København-sejr pengene 2,70 gange igen, mens Odense HC blot giver et afkast på 1,70 gange indsatsen.

Jan Pytlick melder alle spillere klar til kamp og ser frem til en spændende finale.

- Vi glæder os - og vi har så meget at bygge videre på fra kamp nummer to. Så vi er superoptimister, slår han fast.

Odense HC kunne næppe heller finde en træner, som er mere hjemmevant i DM-finaler. Det er således 16. gang, Jan Pytlick har haft et hold i en guldduel.

Det er specielt hver gang, understreger han - men måske lidt mere denne gang:

- Det ville være kæmpestort, hvis det lykkes at tage guld. Det er på mange måder år et med det her hold, hvor klubben virkelig har investeret. Vi har kvalificeret os til Champions League, men en guldmedalje vil uden tvivl være prikken over i'et, siger træneren.

Om det lykkes for de orange, vil stå klart søndag omkring klokken 18.

Før DM-finalen: Pytlick kalder København guldfavorit - bookmakere er uenige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce