DHG spurtede fra bundholdet

DHG-kvinderne var denne gang top-koncentret i hele kampen. Her ses Maria Borg, Edita Nukovic og Liesa Maria Enzi i en tidligere kamp i sæsonen. Foto: Leif Rasmussen

DHG spurtede fra bundholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bundholdet Oddense-Otting kørt ud af Dalumhallerne. DHG sejrede 35-24.

Håndbold: DHG nappede en vital sejr hjemme i 1. division mod bundholdet Oddense-Otting, som er en klub fra et område på Skive-egnen.

DHG sejrede med de klare cifre 35-24. Ved pausen var stillingen 18-12.

- Det var dejligt. Vi havde forberedt os godt, og afgørende var vores returløb, som sad i skabet. Samtidig stod vi godt i forsvaret, og tilmed lykkedes vores kontraløb endelig langt bedre. Men det har vi også øvet meget i de seneste træningspas, sagde træner Bo Andersen efter kampen.

Trods bundplaceringen har jyderne ikke optrådt ueffent i de første runder, og derfor var DHG på vagt. Oddense-Otting kom foran ved spilleren med det gode navn Ann Cecilie Frühstück Müller og endda 2-1, men så var gæsternes effektivitet spist op, og hjemmeholdet suste frem over parketgulvet i Dalumhallerne.

- Vi fik trykket dem fra start og holdt koncentrationen hele vejen, sagde DHG-træneren, der havde Frida Maag Damgaard og Sandra Therkildsen Hansen som topscorere med hver fem mål. Edita Nukovic scorede fem gange. DHG fik tre udvisninger.

Kampens notar opgjorde tilskuertallet til 200.

DHG er med fem point for fem kampe nu på syvendepladsen i en række, hvor der i denne sæson kun er 12 hold.

Næste opgave er om 14 dage ude mod AGF.

DHG spurtede fra bundholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce