Champions League og finale i Odense: Store kampe venter Pytlicks piger

Lettelsen var til at spore hos både Kathrine Heindahl og Kamilla Kristensen, da Odense HC sikrede finalepladsen og dermed også Champions League-billetten. Foto: Birgitte Carol Heiberg.

Champions League og finale i Odense: Store kampe venter Pytlicks piger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med sejren over de tre semifinaler mod Team Esbjerg har Odense HC sikret sig deltagelse i næste års Champions League. Først venter dog finalerne mod København Håndbold.

Håndbold: Der ligger store oplevelser og venter for fans af Odense HC, når holdet til efteråret skal spille Champions League i Odense Idrætshal. Lørdag sikrede klubben deltagelse i turneringen med sejren på 32-23 i den tredje og afgørende semifinalekamp mod Team Esbjerg.

København Håndbold var allerede sikret deltagelse i Champions League qua holdets førsteplads i grundspillet. Derfor tager Odense HC nu den anden plads uanset udfaldet af finalen mod københavnerne.

Playmaker Mie Højlund, som var essentiel for, at odenseanerne fik adgang til finalen, glæder sig til at spille kampe i Europas største turnering.

- Det bliver kæmpestort. Jeg har længe glædet mig til den dag, jeg skulle spille Champions League. Det bliver så fedt at skulle ud blandt de bedste og mod de bedste, siger hun.

Også cheftræner Jan Pytlick glæder sig til at byde fynboerne indenfor mod de europæiske mastodonter.

- Det er fantastisk. Det har været vores drøm, for med de ambitioner vi har, så vil vi rigtig gerne spille i Champions League. Det er stort for Odense og stort for klubben, at vi kan trække de allerstørste hold hertil og blive matchet på højeste niveau, siger chefen.

Svær finale

I første ombæring venter dog et par kampe mod hovedstadens bedste håndboldhold. Her skal Odense HC spille op til deres bedste for at kunne vinde, vurderer Jan Pytlick.

- Det bliver kampe ligesom de her (mod Team Esbjerg, red). Det bliver rigtig svært mod en anderledes type modstander. København har været de mest stabile overhovedet, men hvis vi spiller op til vores bedste, så kan vi også slå dem, siger han.

Første kamp spilles lørdag eftermiddag i København. Tre dage senere venter returopgøret i Odense Idrætshal. Mie Højlund siger:

- Det bliver nogle meget hårde og svære kampe. København er et virkelig godt hold, så vi skal præstere vores ypperste, lyder det fra playmakeren.

Champions League og finale i Odense: Store kampe venter Pytlicks piger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce