Bulldogs kan gå på sommerferie

Herlevs spillere jubler over føringsmålet i kampen mod Odense Bulldogs i den fjerde kamp i play-in-serien i Herlev Skøjtehal. Foto: Tariq Mikkel Khan/Scanpix

Bulldogs kan gå på sommerferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helt i den ånd, som har præget slutfasen af sæsonen, tabte Odense 2-3 i Herlev, som dermed sikrede sig en føring på samlet 3-1 i play-in-serien, og dermed fik Odense ikke gavn af bonusføringen fra grundspillet på 1-0.

Ishockey: Man anede det næsten komme. Odense Bulldogs kan gå på sommerferie - midt i den grumme snevinter og inden det mindste snert af forår.

Et nederlag på 2-3 mandag aften ude til Herlev Eagles betyder, at der ikke bliver en femte og afgørende kamp tirsdag aften i Odense Isstadion, hvor vinderen kunne rykke videre til en af de to sidste pladser i slutspillet.

Odense Bulldogs lå meget længe til at at glide let og uhindret ind i slutspillet. Bulldogs har været med helt fremme i Ligaens grundspil, hvorfra de første seks hold kvalificerer sig direkte til slutspillets kvartfinaler.

De færreste anede den store fare, efterhånden som Bulldogs snublede lidt hér og lidt dér, men til sidst i grundspillet var det alvor, og i nogle af de sidste hjemmekampe mod Sønderjyske og Esbjerg så man et Bulldogs-hold, som i 3. periode ikke havde meget stå imod med, da gæsterne kom foran.

Fyring undervejs

Odense sluttede på syvendepladsen i grundspillet, og dermed skulle holdet ud i den nye modus med play-in-spil, hvor nummer syv møder nummer 10 - netop Herlev.

Denne modstander har været en af sæsonens skuffelser - dog ikke overgået af grundspillets nummer syv Sønderjyske, der først her i de seneste uger har ramt den velkendte selvtillid og rytme efter fyringen af den gamle mestertræner Dan Ceman.

Herlev indledte kampen med at fået par udvisninger, men Odenses unge back Martin Larsen fulgte i samme tråd, og Brett Thompson bragte efter 11 minutter hjemmeholdet foran. Men det nylige indkøb Ned Lukacevic udlignede fire minutter inde i 2. periode og tændte dermed nyt håb.

Men den afgørende fase faldt, da Herlev blev ramt udvisninger på stribe, uden at Odense kunne slå kapital af overtallene, og dermed sluttede 2. periode 1-1.

Bulldogs-spillerne Søren Nielsen og Sebastian Ehlers blev udvist i starten af 3. periode, mens Karl Beckman blev udvist for Herlev.

Backen Mads Schaarup bragte Bulldogs foran 2-1 fem minutter inde i 3. periode.

Men efter 47 minutter udlignede den tidligere Odense-spiller Frederik Bjerrum til 2-2 for Herlev, og dermed blev slutfasen en ægte gyser.

Desværre fik Bulldogs to udvisninger på det værste tidspunkt til Søren Nielsen og Andreas Pedersen, og 12 minutter før tid scorede Thomas Søndergaard til 3-2 for Herlev.

Det lykkedes for Bulldogs at hente sig en udvisning på at være én mand for mange på isen, og selv om Bulldogs tog-en timeout til sidst, og én minut før tid erstattede træneren Mike Gath målmand Hannu Toivonen med en markspiller.

Men helt i sæsonfinalens tegn gav det heller ikke bonus, og det hele endte i en nedtur af de større, og så kan man altid fundere over, hvad de økonomiske udfordringer i de sidste uger har betydet.

Bulldogs kan gå på sommerferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce