Bedre over hele linjen: Jan Pytlick hylder holdet

Odense HC har sikret en tredje finale efter en markant bedre præstation end i den første finale. Til stor tilfredshed for cheftræner Jan Pytlick. Foto: Birgitte Carol Heiberg.

Bedre over hele linjen: Jan Pytlick hylder holdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var et Odense HC-mandskab, der steppede op på alle parametre i den anden finale mod København. Det mener de oranges cheftræner, Jan Pytlick.

Håndbold: Efter nederlaget i den første finalekamp mod København, leverede Odense HC tirsdag en præstation, der var bedre over hele linjen. Det vurderede cheftræner Jan Pytlick efter 29-22-sejren.

- Det her var et forsvarsmæssigt løft, et kontramæssigt løft og et angrebsmæssigt løft, opsummerede han til Sport Fyn.

Kampen begyndte jævnbyrdigt, men som den skred frem, blev forskellen mere udtalt. Det betød, at gæsterne mistede kontakten mere og mere.

Jan Pytlick så sit hold gøre en klart bedre figur end i det første opgør.

- Vi viser suverænt forsvarsspil. Dækker vildt godt op. Og så spiller vi skarpere og mere tålmodigt angrebsspil. Vi kommer til bedre chancer og tager ikke samme løse afslutninger, som vi gør sidst. De bruger mange kræfter på at komme igennem - og har svært ved det. Og så laver de en del tekniske fejl, som vi presser dem til.

Tirsdagens sejr betyder, at holdene skal ud i en tredje og afgørende match. Det bliver søndag klokken 16.00 i Frederiksberg Hallen.

Hylder profil

Her vil Pytlick endnu en gang håbe, at han kan animere sine spillere til at gøre en forskel.

Det lykkedes fint tirsdag, hvor ikke mindst nimålsskytten Nadia Offendal blev afgørende - både i statistikkerne og i det åbne spil - men hvor også den spektakulære højre fløj Jessica Quintino viste store prøver på sine kvaliteter.

Adspurgt til, hvad det betyder at have en spiller som Jessica Quintino på sit hold, svarede chefen klart:

- Det betyder sindssygt meget. Hun er en klassespiller og en af de bedste på sin position. Det ser vi på de scoringer, hun laver i dag, lød det fra Jan Pytlick.

Søndag skal de to holds respektive profiler igen kæmpe for at lave den afgørende forskel. Det kan blive guld værd.

Bedre over hele linjen: Jan Pytlick hylder holdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce