GOG har fået ny hovedsponsor, og hjemmebanen skifter derfor navn til SU'VI:T Arena. Vi fik folk i Gudme til at udtale det nye navn og fortælle, hvad de i daglig tale kalder håndboldhallerne.

En ny hovedsponsor betyder en omdøbning af den sydfynske håndbolds højborg, som de fleste vel kender som Gudmehallerne eller GOG Arena. Den nye sponsor er SU'VI:T, og de gule håndboldhold hører fremover hjemme i SU'VI:T Arena.

Udtalen af hjemmebanen ligger måske ikke så lige for. De fleste stopper op en ekstra gang og staver sig igennem de fem bogstaver og to tegn. Derfor tog Fyns Amts Avis til Gudme for at høre folks bud på, hvordan det nye navn skal udtales.

En anden sag er, om det nye navn vil vokse på folk og måske endda blive det, som håndboldklubbens haller fremover vil blive kaldt. Ikke alle af dem, vi fik snakket med, vidste, at GOG havde fået en ny hovedsponsor, mens andre havde set navnet oppe ved hallerne. Langt de fleste vidste dog godt, at det nu tidligere navn var SEF Arena. Så måske går der ikke længe, før SU'VI:T Arena er en velkendt ordklang i Gudme og omegn.

  • fyens.dk