Stem her: Er bare fødder og ben på arbejdspladsen sund fornuft?


Stem her: Er bare fødder og ben på arbejdspladsen sund fornuft?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor går grænsen for blottede ben og fødder på arbejdspladsen? Fyns Amts Avis giver her et sjældent indblik i sommerfodtøjet i egne rækker. Deltag i afstemningen i artiklen.

Sydfyn: Det har indtil nu været en usædvanlig fin måned målt på det udendørs termometer.

Udover de farvede kinder, arme og ben har varmen fået debatten om sommerpåklædning på arbejdspladsen til at blusse op.

Tirsdag stod Jyllands-Postens chefredaktør Jacob Nybroe for skud, efter han rundsendte en mail, hvor han ifølge dagbladet Politiken dikterede lange bukser og knælange kjoler i sommervarmen.

Chefredaktøren mærkede både klap på skulderen efter sin indskærpelse, mens andre mente, at han overtrådte menneskerettighederne.

Som andre arbejdspladser er debatten om sandaler og shorts heller ikke gået frokoststuen hos Fyns Amts Avis forbi.

Her er ingen dresscode, men en opfordring fra ledelsen til de ansatte om at bruge den sunde fornuft, så man både er i stand til at interviewe den lokale direktør, renovationsmedarbejder eller blot er præsentabel, hvis der kommer gæster i redaktionslokalet.

Og det er ikke usædvanligt at spotte et par bare ben eller to. Og fødder i sandaler. Et tip fra shorts-folket er altid at have et par lange bukser i skabet, hvis man bliver kaldt ud på en vigtig opgave på borgmesterkontoret eller direktørgangen.

Vi samler fire eksempler fra mediehusets kontorlandskab. Deltag i afstemningen under billederne.

Sekretær og kontor-blæksprutte Helle Kastrupsen iførte sig onsdag dette sommeroutfit. Foto: Helle Kastrupsen.

Svendborg-reporter Henrik Nguyen får kun en smule luft til benene og kan hurtigt "rulle ned", hvis han får brug for at dække benene til. Foto: Henrik Nguyen.

Et par "dukkeben" med kulturreporter Marianne Kjærs egne ord, hvor de gennemsigtige strømpebusker er fundet frem. Foto: Marianne Kjær.

Webredaktør Daniel Kofoed har endnu ikke fundet de korte bukser og sommerskoene frem. Derfor det lidt mere varme look. Foto: Daniel Kofoed.

Stem her: Er bare fødder og ben på arbejdspladsen sund fornuft?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce