Fyns Amts Avis bringer valgdebatterne helt tæt på dig. Se mere her:

OPDATERET søndag klokken 11.30. Alt udsolgt til valgdebatter i Svendborg og Ærø. Tak for de mange tilmeldinger

Gadelys eller ej på landevejen mellem Grasten og Thurø By. Busdækningen til Spodsbjerg. Og skolefritidsordningen på Ærø.

Kandidaterne til kommunalvalget diskuterer for tiden i ét væk rundt om i kantiner, gymnastiksale, haller, på sociale medier og ikke mindst i vores egen Fyns Amts Avis og her på fynsamtsavis.dk.

Nu tager Fyns Amts Avis valgdebatterne helt tæt på dig. Vi tager kommunalvalgskandidaterne med ud i virkeligheden og diskuterer de vigtigste emner - dér, hvor I oplever, at der for eksempel mangler gadelys, busser eller pædagoger.

Tryk dig rundt på kortet og se, hvor vi lægger vejen forbi fra 1. til 20. november.

Det kræver ingen tilmelding at deltage på et eller flere af debatmøderne. Man skal blot møde op på de annoncerede tidspunkter. Alle kan deltage.

Læs mere om valget her:

KV17 Log
  • Af:

  • Kofoed_Daniel_(2015)_010

    Af:

    Webredaktør, Fynsamtsavis.dk. Ansat på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis siden januar 2012 og bor på Midtfyn - i landsbyen Espe - med kæreste og to børn. Arbejdssteder: 2017-: Fynsamtsavis.dk 2016: Erhvervsavisen Fyn 2012-16: Lokalredaktionen i Ringe 2012: Fyens.dk 2011-12: Journalistpraktikant på Fyens Stiftstidende i Middelfart og på samfundsredaktionen.