Prisvindende forfatter gæster Marstal

Jesper Wung Sung i det Tivoli, som i den tidlige sommer 1902 åbnede op for en ganske særlig udstilling, hvor man i den ?kinesiske landsby? kunne se ikke færre end 34 kinesere, der var blevet hentet til Danmark og nu viste, hvordan de arbejdede, boede, spiste og klædte sig. En af dem var hans oldefar. Arkivfoto: Jacob Nielsen.

Prisvindende forfatter gæster Marstal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdag gæster Jesper Wung Sung Marstal Søfartsmuseum. Han vil tale om sin roman "En anden gren", der netop har gjort ham til vinder af De Gyldne Laurbær.

Ærø: Den nyligt kårede vinder af De Gyldne Laurbær, Jesper Wung Sung, holder tirsdag aften foredrag på Marstal Søfartsmuseum. Her vil den Ærø-fødte forfatter tale om romanen "En anden gren", der netop har gjort ham til vinder af den eftertragtede pris.

Romanen tager afsæt i Jesper Wung Sungs kinesiske oldefar, San Wung Sung, der kom til Danmark for at blive udstillet i "den kinesiske landsby" - en eksotisk og spektakulær udstilling, der foregik i Tivoli i København i 1902. Blandt gæsterne til forestillingen var også Jesper Wung Sungs oldemor Ingeborg Danielsen, som forelskede sig i San.

Historien var vigtig for Jesper Wung Sung, der har udtalt i Fyns Amts Avis, at den "spejler min egen selvforståelse". Vigtig er den også for mange andre. De Gyldne Laurbær er boghandlernes pris, og Jesper Wung Sung fik en tredjedel af stemmerne blandt de 48 nominerede forfattere.

Hvis der stadig er billetter, kan de fås gratis på bibliotekerne i Marstal og Ærøskøbing. Foredraget starter klokken 18.30. (rahda)

Prisvindende forfatter gæster Marstal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce