Fyns Politi fik lørdag en travl aften i Frederiksgade i Svendborg. Først på aftenen blev politiet tilkaldt for at få styr på to berusede gæster på Den Høje Stue, hvoraf den ene - en 59-årig mand fra Faaborg - måtte en tur ind at brumme.

Klokken 02.10 var den gal på Crazy Daisy, hvor en 24-årig mand fra Rudkøbing ikke kunne finde ud af at opføre sig ordetnligt og derfor blev bedt om at gå. Han slog ud efter en dørmand, da han blev ført udenfor og blev tilbageholdt, til politiet kom og sigtede ham for brud på restaurationsloven.

Klokken 04.11 måtte politiet igen ud til Frederiksgade. Her anholdte de en voldsomt beruset 29-årig mand, som ikke ville tilkendegive sig. Desuden var den 29-årige aggressiv og kom derfor en tur med på politigården for at sove rusen ud. Det oplyser vagtchef Hans Jørgen Larsen.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.