Jul det' cool: FAA Live i julens ånd

MC Einar kommer torsdag forbi BaggårdTeatret og giver et nummer. Foto: Pressefoto

Jul det' cool: FAA Live i julens ånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets sidste FAA Live på BaggårdTeatret bliver i selskab med blandt andre MC Einar, Joan Ørting og Frelsens Hær.

Torsdag 14. december klokken 20. i BaggårdTeatret løber årets sidste udgave af Fyns Amts Avis Live af stablen, og det bliver en såkaldt julespecial, der kredser om julens glade budskab om at yde næstekærlighed.

De to værter chefredaktør Troels Mylenberg og teaterchef Jakob Bjerregaard Engmann kan torsdag aften byde på et program, hvor der både er plads til fest og diskussioner om samfundets udsatte borgere.

Festen leveres af den legendariske rapper MC Einar, der med "Jul Det' Cool" står bag vel nok et af de største julehits fra en dansk mund.

- Der er ikke nogen tvivl om, at det er et af de største julenumre i nyere tid, så det er super fedt, at vi kan få ham på scenen, fortæller kommunikationschef i BaggårdTeatret Lene Struck-Madsen.

Udover rapperens optræden gæster terapeut Joan Ørting, digter Mikael Josephsen og politiker Nikolaj Amstrup (AL) scenen, hvor emnerne vil være, hvordan man holder sig fra julefrokosternes mange fristelser og næstekærlighed overfor samfundets svagt stillede borgere.

I mellem aftenens indslag giver Frelsens Hær en julejingle, mens tegner Stine Stregen og sportskommentator Erik Nielsen også lægger vejen forbi.

Dørene åbner klokken 19 i BaggårdTeatret, og arrangementet er gratis for abonnementer og koster 50 kroner for andre. Arrangementet kræver tilmelding via www.avisklubben.dk.

Jul det' cool: FAA Live i julens ånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce