Ja tak: Oure og SfB indgår samarbejde

De bedste af SfB's spillere kan fra sommer se frem til at trække en ny trøje over hovedet, hvis ansøgningen om en overbygningsaftale med Oure FA godkendes af DBU. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Ja tak: Oure og SfB indgår samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdag aften var der ekstraordinær generalforsamling i SfB, og her stemte klubbens medlemmer ja til et samarbejde med Oure Skolerne, der skal løfte kvaliteten af både talentudviklingen og seniorholdene i de to klubber og på Sydfyn. Nu afventer klubberne afgørelsen fra DBU.

Svendborg: 35 stemte for og to stemte imod, da SfB's medlemmer torsdag aften var indkaldt til ekstraordinær generalforsamling omkring samarbejdet mellem Oure FA og SfB, der igennem flere år og omgange har været på tegnebrættet. Klubberne vil hæve niveauet på både senior- og ungdomsniveau, men også være med til at få hele Sydfyn tilbage som et sted, hvor store talenter udvikles.

Med stemmerne blev forslaget vedtaget, og det betyder, at SfB og Oure FA fra sæsonen 2018/2019 vil etablere fælles førstehold for klubbernes herre senior-, U19- og U17-hold under navnet SfB-Oure FA.

Det betyder, at SfB-Oure FA's herre senior-hold overtager det nuværende Oure FA's placering i den kommende sæson. Lige nu kæmper Oure FA om oprykning til 2. division fra Danmarksserien, hvor holdet ligger på andenpladsen.

SfB har i skrivende stund ikke hold i U19- og U17-regi, og derfor bliver det Oure FA's ungdomshold, der ligger i Drenge Liga 1, der afgør SfB-Oure FA's placering i 2018/2019-sæsonen.

Ifølge referatet fra torsdagens generalforsamling skal SfB-Oure FA's hold spille i hvide trøjer og sorte bukser - et dress som SfB-spillerne vil være kendt med, mens Oure FA må acceptere et skift af farverne på deres shorts fra deres nuværende helt hvide sæt.

Klar til ansøgning

Resultatet fra torsdagens generalforsamling gør klubberne klar til officielt at ansøge om en såkaldt overbygningsaftale ved Dansk Boldspil Union fredag. Det oplyser sportsleder ved Oure Skolerne Johnny Johansen, der forventer, at ansøgningsprocessen er en formssag, og at DBU vil godkende ansøgningen, når der kaldes til møde i unionen i begyndelsen af februar.

De nærmere detaljer om samarbejdet som trænere og spillesteder lader dog vente på sig lidt endnu.

Ja tak: Oure og SfB indgår samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce