Eftersøgning indstilles: Mulig drukneulykke satte stor alarm i gang

Redningshelikoptere og patruljer på stranden på Langeland undersøger en mulig drukneulykke fredag aften. Arkivfoto

Eftersøgning indstilles: Mulig drukneulykke satte stor alarm i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et ungt par på aftentur mente de hørte mand råbe om hjælp fra vandsiden ud for Spodsbjerg Havn - Forsvaret og politiet har ledt til vands, fra luften og på stranden uden at finde noget fredag aften, hvor man venter at indstille eftersøgningen igen.

(Opdateret 22:10)
Politi og forsvaret indstiller alt at dømme eftersøgningen i en mulig drukneulykke fredag aften, efter at man har haft helikoptere i luften, både i vandet og hunde på stranden for at finde frem til en mulig nødlidende.

- Vi har ikke fundet noget, og det tror jeg heller ikke, vi finder, så vi indstiller nok eftersøgningen her om lidt, siger vagtchef Lars Fredensborg fredag aften.

En stille aftentur tog ellers en dramatisk drejning for et ungt par på aftentur nord for Spodsbjerg Havn på Langeland tidligere på aftenen.
Parret mente på et tidspunkt at høre en mand råbe om hjælp på engelsk og alarmerede derfor klokken 20.32 til alarmcentralen.

- De går en aftentur på stranden et par hundrede meter nord for havnen, da de hører en mandestemme råbe om hjælp ude fra vandet. Det er en meget stille aften - det blæser kun fire sekundmeter - så de kan høre, at der bliver råbt "hjælp, hjælp, hjælp" på engelsk, sagde vagtchef Lars Fredensborg tidligere på aftenen.

Det fik såvel Fyns Politi som Forsvaret til at sætte mange ressourcer ind for at finde frem til en eventuelt nødlidende i vandet.

- Vi sætter alt ind i den slags situationer, og JRCC er også i gang med helikoptere i luften, sagde vagtchefen med henvisning til Joint Rescue Coordination Centre, som hører under Forsvaret.

- De ringer til alarmcentralen, fordi de mener, at de hører en mand, men det kan have været noget andet eller måske larm fra færgen, der sejler ud på det tidspunkt, men vi har ikke kunne finde noget, siger vagtchefen sidst på aftenen.

Eftersøgning indstilles: Mulig drukneulykke satte stor alarm i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce