En 19-årig kvindelig cyklist blev onsdag eftermiddag kørt ned, da en 73-årig mand ville foretage et højresving på Johannes Jørgensens Vej i Svendborg.

Det kan gå grueligt galt, når bilister og måske ikke mindst lastbilchauffører skal dreje til højre.

For to uger siden mistede en 18-årig pige livet i en højresvingsulykke i Odense og onsdag gik det ligeså grueligt galt for en kvindelig cyklist i København.

Senere onsdag eftermiddag omkring klokken 15.40 blev endnu en cyklist kørt ned i en højresvingsulykke, da en 19-årig kvindelig cyklist fra Svendborg blev kørt ned, da hun kom kørende på Johannes Jørgensens Vej i Svendborg.

Vagtchef Lars Thede fra Fyns Politi har endnu ikke oplysninger om, hvilke skader pigen pådrog sig ved ulykken. Hun skulle dog ikke være kommet alvorligt til skade.

Den 19-årige kvinde blev kørt ned af en 73-årig mand fra Svendborg, der ikke overholdt sin vigepligt og derfor står til en bødestraf.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.