En million til Ærøs ældre

Der er penge på vej til ældre- og sundhedsområdet i Ærø Kommune. Arkivfoto: Rasmus Baaner/POLFOTO

En million til Ærøs ældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældreområdet på Ærø får en million ekstra i 2018. De skal bruges på flere fuldtidsansættelser, siger ældre- og sundhedschef Marianne Møller.

Ærø: Ældreområdet på Ærø kan se frem til en million kroner ekstra i 2018. På finansloven for 2018 er der nemlig afsat 500 millioner kroner årligt til de danske kommuner, der skal gå til at understøtte en bedre bemanding i hjemmeplejen, på plejehjem og plejecentre.

Den store sum er blevet fordelt på baggrund af, hvor mange ældre, der bor i landets respektive kommuner.

Ærøs ældre beløber sig helt præcist til 1.020.000 kroner.

Ældre- og Sundhedschef i Ærø kommune, Marianne Møller, gør opmærksom på, at kommunen ikke får pengene automatisk, men skal søge dem inden 1. april i år.

- Men selvfølgelig søger vi dem, siger hun.

Hun fortæller, at pengene både kan bruges til at få ansat nye medarbejdere i fuldtidsstillinger og til at opnormere eksisterende stillinger. Og dét kan meget vel blive aktuelt på Ærø.

- Det kan være svært at få nye medarbejdere til Ærø. Men hvis man har mange ansatte på deltid, som vi har for at få budgettet til at hænge sammen, kan man søge om at opnormere eksisterende stillinger fra deltid til fuldtid. Så vi kommer nok til at søge om opnormering på plejecentrene, siger hun.

En million til Ærøs ældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce