En 49-årig kvinde fra Svendborg er søndag omkommet af de kvæstelser, hun pådrog sig i forbindelse med en bådulykke tidligt søndag morgen ved Esbjerg Havn.

En påsejlning af en bøje ud for havnen i Esbjerg kostede søndag en 49-årig kvinde fra Svendborg livet.

Kvinden var sammen med en 48-årig mand stævnet ud fra havnen i Esbjerg søndag morgen, men påsejlede kort efter bøje 3 ud for havnen med en hastighed på mellem 6 og 8 knob svarende til mellem 11 og 15 kilometer i timen.

Manden og kvinden blev kastet rundt i båden i forbindelse med den bratte opbremsning, og selvom der hurtigt blev tilkaldt hjælp, endte påsejlningen med at koste kvinden livet.

Kvinden blev først bragt til Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, men blev efterfølgende bragt videre til Odense Universitetshospital, hvor hun afgik ved døden tidligt søndag aften.

Politiet har færdiggjort undersøgelserne af ulykken, som betegnes som et hændeligt uheld.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.

Mere om emnet

Se alle
Svendborg-sejler i livsfare: 49-årig kvinde bragt til OUH efter påsejlning i Esbjerg

Svendborg-sejler i livsfare: 49-årig kvinde bragt til OUH efter påsejlning i Esbjerg