Undgå at blive snydt: Har du hørt disse aprilsnarre?

Blandt tilbuddene til danskerne 1. april er nyheden om, at Donald Trump står bag et nyt lånefirma, som vil tilbyde europæerne lån på helt op til en million kroner til renter fra 2,95 procent. Arkivfoto: Michael Bager.

Undgå at blive snydt: Har du hørt disse aprilsnarre?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Har du hørt alle de opfindsomme aprilsnarre, som forskellige firmaer og et enkelt ministerium fandt på?

Mandag morgen og formiddag frem til klokken 10 kører der slet ingen tog på Sjælland - og det er ikke nogen aprilsnar, for dem, der skulle køre togene, har nedlagt arbejdet, oplyser DSB.

I sådan en situation vil nogen måske i stedet vælge et firehjulet køretøj og trykke ekstra hårdt på speederen for at nå på arbejde til tiden - men det vil fremover være en endnu dårligere idé. For politiet er gået sammen energikoncernen Ewii om at effektivisere og forbedre fartkontrollerne, påstås det i en pressemeddelelse.

Ewii skal levere fiberforbindelser til Rigspolitiets stærekasser, som placeres på elskabe i koncernens forsyningsområde. Det vil både give bedre billeder af fartsynderne og mulighed for at trække penge for fartbøderne over elregningen.

- Vi ser ind i mulighederne for, at fartkameraer i fremtiden kan installeres i alle lygtepæle. Det kan gøres samtidig med, at vi alligevel udskifter ældre, strømslugende armaturer med energibesparende LED-armaturer. Alternativt kan kameraerne installeres, når vi alligevel skal etablere 5G i alle lygtepæle, hvilket vi forventer skal ske inden for en overskuelig årrække, siger Lars Bonderup Bjørn, administrerende direktør i Ewii.

Et andet initiativ, som ser dagens lys netop 1. april, er de såkaldte kostbørnehaver, som måske reducere travlheden hos børnefamilier om morgenen - og om eftermiddagen. For med en plads i en kostbørnehave behøver forældrene slet ikke bekymre sig om at nå at aflevere eller at hente inden for en bestemt åbningstid i institutionen.

I stedet kan børnene afleveres søndag aften og hentes igen lørdag i den følgende weekend.

Normeringen i kostbørnehaverne bliver "en anelse bedre", end hvad forældrene er vant til, og det vil give tid til både omsorg og leg, "hvilket er noget helt nyt for børnene", fortæller firmaet Startpakke.com i en pressemeddelelse.

Og flere firmaer benytter starten på april til at lancere idéer, som kan gøre danskernes liv lidt lettere. Netsupermarkedet Nemlig.com er således klar med Nemlig Nær, Danmarks første fuldautomatiske dagligvarebutik. Her skal avanceret teknologi, som er koblet op på kundernes indkøbsdata og brugerprofil, afkode, hvilke varer kunderne har brug for, allerede inden de er trådt ind i butikken. Derefter kan varerne pakkes og rulles direkte ud til kunderne i den helt personaleløse forretning.

Helt så langt går Coop ikke, men også her sker der forandringer, når supermarkedskoncernen skifter navn til Broopsen - en sammentrækning af Brugsen og Coop.

- Vi hylder Brugsen, vi favner fremtiden, og vi styrker fællesskabet, lyder det fra en begejstret administrerende direktør Peter Høgsted.

Til de forældre, som stadig vælger at hente deres børn hver eftermiddag, er der også hjælp på vej. De kan omsider se alle de tv-serier, de ellers aldrig har tid til at følge med i, hvis de benytter Canal Digitals nyudviklede teknologi kaldet Dreaming.

Den giver i korte træk mulighed for at se tv, mens man sover. Det sker ved hjælp af en trådløs skærm, som ifølge firmaet ligner en overdimensioneret skibrille.

- Det er utroligt, hvad man kan opnå med den nye teknik. Der har længe eksisteret en ide om, at den sovende hjerne kunne opfatte meget mere, end man umiddelbart skulle tro. Men at vi kan nå så langt via vores nye teknologi, det havde vi alligevel aldrig drømt om. Vi glæder os meget til at se reaktionen den 1. april, når Dreaming lanceres, siger Claus Petersen, kommerciel direktør i Canal Digital.

Sidder der nu nogen og tænker, at alle disse nymodens opfindelser velsagtens må komme til at koste den almindelige dansker flere penge, så findes der heldigvis råd for det. Hjælpen kommer fra en nok uventet kant i form af et nyt lånefirma, Trump International Loan, som fra 1. maj i år vil tilbyde forbrugslån til blandt andre danskere. Man kan låne op til en million kroner uden at stille sikkerhed og til renter på helt ned til 2,95 procent.

- Jeg ser frem til at hjælpe europæerne med deres økonomi, for de har brug for det, lyder det fra Donald Trump i en pressemeddelelse fra firmaet Moneyarcher.

Undgå at blive snydt: Har du hørt disse aprilsnarre?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce