Tre meninger: Biler og busser skiller partier


Tre meninger: Biler og busser skiller partier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Enhedslisten ser man behovet for den grønne omstilling som en oplagt mulighed for at sætte skub på den kollektive transport. Både Venstre og Socialdemokratiet fastholder dog, at der også skal bruges penge på nye veje.

Brødtekst


Victoria Velásquez, Enhedslisten: - Der er behov for langt flere investeringer i den kollektive trafik, i modsætning til bedre forhold for bilister. Vi skal have flere til at stille bilen og tage det kollektive. Derfor skal vi gøre valget meget mere attraktivt.
- Vi har en unik mulighed for at bruge behovet for den grønne omstilling til at få bundet Fyn og øerne sammen. Det skal være et samspil mellem at skabe bedre og billigere offentlig transport, der kører oftere. Vi vil allerede i 2021 investere 4,4 milliarder kroner i den kollektive trafik, hvor flere af pengene er øremærket trafik uden for de store byer.

Victoria Velásquez, Enhedslisten: - Der er behov for langt flere investeringer i den kollektive trafik, i modsætning til bedre forhold for bilister. Vi skal have flere til at stille bilen og tage det kollektive. Derfor skal vi gøre valget meget mere attraktivt. - Vi har en unik mulighed for at bruge behovet for den grønne omstilling til at få bundet Fyn og øerne sammen. Det skal være et samspil mellem at skabe bedre og billigere offentlig transport, der kører oftere. Vi vil allerede i 2021 investere 4,4 milliarder kroner i den kollektive trafik, hvor flere af pengene er øremærket trafik uden for de store byer.


Erling Bonnesen, Venstre: - Vi har i Venstre stort fokus på, at der skal investeres mere i veje og den fynske motorvej. Samtidig fastholder vi også fokus på investeringer i jernbane og kollektiv trafik.
- På Fyn og øerne skal der blandt andet investeres i færdiggørelsen af det tredje fynske motorvejsspor. Det står i vores nye blå trafikaftale og bliver til noget, hvis vi vinder valget. Derudover skal vi investere i det tredje jernbanespor over Vestfyn, nye støjskærme ved Odense, Nyborg og Svendborg og i en undersøgelse af Als-Fyn-broen.

Erling Bonnesen, Venstre: - Vi har i Venstre stort fokus på, at der skal investeres mere i veje og den fynske motorvej. Samtidig fastholder vi også fokus på investeringer i jernbane og kollektiv trafik. - På Fyn og øerne skal der blandt andet investeres i færdiggørelsen af det tredje fynske motorvejsspor. Det står i vores nye blå trafikaftale og bliver til noget, hvis vi vinder valget. Derudover skal vi investere i det tredje jernbanespor over Vestfyn, nye støjskærme ved Odense, Nyborg og Svendborg og i en undersøgelse af Als-Fyn-broen.


Erik Christensen, Socialdemokratiet: - Vi skal investere i bedre kollektiv trafik, så flere vælger tog, bus og letbane, men vi må også erkende, at mange danskere bor steder i landet, hvor man har brug for et godt vejnet. Derfor skal vi også sørge for at lette trængslen de steder, hvor der trænger mest.
- En af mine mærkesager er det tredje spor syd om Odense, som der nu heldigvis ser ud til at være bred opbakning til. Jeg er egentlig lidt ked af, at motorvejen er kommet til at hedde den fynske motorvej, når den reelt er hele Danmarks motorvej.

Erik Christensen, Socialdemokratiet: - Vi skal investere i bedre kollektiv trafik, så flere vælger tog, bus og letbane, men vi må også erkende, at mange danskere bor steder i landet, hvor man har brug for et godt vejnet. Derfor skal vi også sørge for at lette trængslen de steder, hvor der trænger mest. - En af mine mærkesager er det tredje spor syd om Odense, som der nu heldigvis ser ud til at være bred opbakning til. Jeg er egentlig lidt ked af, at motorvejen er kommet til at hedde den fynske motorvej, når den reelt er hele Danmarks motorvej.

Tre meninger: Biler og busser skiller partier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce