Tre gode råd: Derfor skal du blive mentor

Selvom der indtil videre kun er koblet fem mentorer til forløbet i Odense, så starter kurset op, når de sidste detaljer er faldet på plads. Dog ser Hack Your Future gerne, at der kommer flere frivillige undervisere. Foto: Sugi Thiru

Tre gode råd: Derfor skal du blive mentor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krisztina Vajda Rygård, der er en del af mentorteamet ved Hack Your Future, kommer her med tre gode råd til, hvorfor man skal vælge at blive mentor.

1. Til gavn for dig selv

- Jeg har fundet ud af fra tidligere tutorforløb, at man lærer utrolig meget selv ved at undervise andre. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg er blevet en bedre programmør ved at undervise andre i programmering, end jeg havde været, hvis jeg ikke havde gjort det. Derudover pynter det også på cv'et at være frivillig på den her måde - det kan gøre en mere unik, hvis der er mange, der søger det samme job.

2. Glæden hos andre

- Det er min erfaring, at når man kan se lyset i andres øjne, når de har forstået noget, giver det en selv så meget lykke og succes. Man føler virkelig, at man har gjort noget godt for andre.

3. Hjælper ikke kun én person

- De fleste af de personer, der skal deltage i forløbet, har jo også en familie, som de har et ansvar for at forsørge. Hvis man kan hjælpe de her flygtninge, så hjælper man ikke bare én person, men måske en hel familie, hvis det lykkedes den enkelte flygtning at få et job og dermed også en indtægt, der kan være med til at forsørge familien. Det kan måske være med til at give en familie noget mere stabilitet og selvstændighed, hvis det lykkedes den ene part at få et job.

Tre gode råd: Derfor skal du blive mentor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce