Til første hjemmekamp: Svært at opdrive den nye OB-trøje med Albani-logo

De er stribede, og det bliver trøjerne ved med at være, men i stedet for Carlsberg står der nu Albani. Det kommer der også til at stå på de trøjer, OB-fans snart kan købe. Arkivfoto: Johnny Wichmann / BILLEDBYROET/Scanpix

Til første hjemmekamp: Svært at opdrive den nye OB-trøje med Albani-logo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Albani er blevet sponsor for OB, men på fanshoppen er det stadig de gamle trøjer med Carlsberg-logo, som sælges. Stor efterspørgsel og leverandørsvigt lyder forklaringen fra OBs kommercielle chef, og han håber, nye trøjer er klar til de mange fans ved søndagens kamp.

Efter næsten 18 år som sponsor for OBs superligahold er Carlsberg skiftet ud med det lokale bryggeri Albani, men for de mange OB-fans har det været næsten umuligt at skaffe sig en ny fantrøje med det rigtige logo forud for søndagens kamp mod SønderjyskE på Nature Energy Park i Odense.

Går man på fanshoppen via OBs hjemmeside eller direkte på Intersport, som står for salget af trøjen, er det kun målmandstrøjen, der kan fås med Albani-navnet på, men ikke hjemmebanetrøjen, og det ærgrer mange fans - herunder en læserbrevsskribent i Fyens Stiftstidende søndag.

- Efter meget kort tid bestemte jeg mig for, at jeg skulle eje en OB-trøje for første gang de seneste 15 år. Men er det muligt at købe den nogen steder? Det slog mig som et galoperende chok, at det ikke er, skriver Nick Christensen fra Vallensbæk Strand i læserbrevet.

At det er sådan bekræfter OBs kommercielle chef Jack Jørgensen ærgerligt over for avisen.

- Det første parti omkring 1. juni blev flået ned fra hylderne. Der blev med andre ord taget meget godt imod vores nye trøje, og efterspørgslen har været enorm stor, siger Jack Jørgensen.

Leverandørsvigt

Faktisk har efterspørgslen været så enorm, at den er over alle forventninger, og det er det største antal trøjer, man ifølge den kommercielle chef nogensinde i klubbens historie har solgt på så kort tid. Men det har ikke været den eneste udfordring, når det fynske bryggeri nu er blevet sponsor og kommet på trøjerne for det fynske superligahold.

- Hummel har samtidig været ramt af leverandørsvigt fra dets fabrik, men jeg håber og krydser fingre for, at hjemmebanetrøjen kommer hjem til søndagens kamp, så vi kan sælge den fra Intersports fanshop på stadion, siger den kommercielle chef.

Han forventer også, at trøjen kommer online på fanshoppen og hos Intersport fra mandag.

- Vi er selvfølgelig meget glade for, at trøjen er så populær, men vi er også ærgerlige over, at vi nok havde forregnet os lidt på antallet. Vi synes selv, det er en flot trøje, og den viser også for mange fynboer og fans, at OB og Albani er sammen igen, siger Jack Jørgensen.

Kampen mellem OB og SønderjyskE begynder klokken 14. Med og uden de rigtige fantrøjer.

Til første hjemmekamp: Svært at opdrive den nye OB-trøje med Albani-logo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce